Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

NITEC19: NATO-konferanse om teknologi, IKT og cyber i Norge

I år skal NATOs årlige industri- og teknologikonferanse (NITEC) arrangeres i Norge. Konferansen gir innblikk i alliansens fremtidige behov innen teknologi, IKT og cyber og er en møteplass for ledere og rådgivere fra myndighetene og industrien.

Årets konferanse har tittelen «NATO and the High North: Technology Ultramarathon».  Temaet er særlig relevant for norsk industri, forsvarssektoren og andre med interesse for forsvarsrelatert virksomhet og arktiske utfordringer. Konferansen vil gi godt innblikk i de behov NATO og Norge har i fremtiden, og hvordan industrien kan bidra til å levere løsninger. Konferansen vil også gi kunnskap om NATO og deres fremtidige anskaffelser, og hvilke muligheter dette gir for industrien.

Konferansen arrangeres av NATO Communications and Information Agency (NCIA) sammen med Armed Forces Communications and Electronics Association (AFCEA), som er en internasjonal ideell organisasjon for å fremme felles næringsinteresser innen IKT.

Antall deltakere har de siste årene vært mellom 600-800, og det vil være en rekke profilerte foredragsholdere, fra både industri og myndigheter. Mange firmaer profilerer seg dessuten ved å delta på industriutstillingen som pågår parallelt med foredrag i plenum og gruppediskusjoner.

NITEC19 arrangeres 20.–22. mai i Thon Hotel Arena, Lillestrøm.

Mer informasjon, program og foredragsholdere på www.nitec19.com

Til toppen