Presseinvitasjon:

Ny, grønn matching-tjeneste for bedrifter

Mandag 6. mars går startskuddet for en ny, digital matching-tjeneste. Målet er mer grønn eksport og flere grønne investeringer i Norge.

Statsminister Erna Solberg lanserte regjeringens initiativ for grønn og bærekraftig eksportvekst på NHOs årskonferanse 5. januar. Innovasjon Norge har sammen med norsk næringsliv fått i oppdrag å styrke Norges grønne, offensive profil for å legge grunnlag for økt eksport og flere grønne investeringer.

Som svar på oppgaven vil Innovasjon Norge sammen med norsk næringsliv blant annet utvikle en digital matching-tjeneste. Tjenesten skal koble norske og internasjonale problemer og løsninger, og være et utstillingsvindu for eksisterende norsk teknologi og næringsliv.

Vi ønsker derfor å invitere deg til startskuddet 6.mars, når næringsminister Monica Mæland og klima-og miljøminister Vidar Helgesen, norsk næringsliv, interesseorganisasjoner og Innovasjon Norge møtes for å markere tidenes mobilisering for å gjøre Norge og norske løsninger mer synlige internasjonalt.

Møtes innledes av næringsminister Monica Mæland og klima-og miljøminister Vidar Helgesen, som vil redegjøre for bakgrunnen for initiativet. Deretter vil administrerende direktør i NHO, Kristin Skogen Lund, og direktør og grunnlegger av Snøhetta, Kjetil Thorsen, redegjøre for sine tanker om en slik ny profileringsmulighet. Møtet avsluttes av administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth.

Hvor: Powerhouse Kjørbo, Kjørboveien 20, 1337 Sandvika

Tid:  6. mars 2017, klokken 10:00

Pressemelding om regjeringens initiativ finner du her: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/satser-pa-gronn-norsk-eksport/id2526161/

Til toppen