Presseinvitasjon:

Næringsministeren til Vestfold, Agder og Rogaland

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Næringsminister Iselin Nybø (V) gjestar Tønsberg og Kristiansand torsdag 2. juli og Egersund 3. juli for å møte næringslivet.

Næringsminister Iselin Nybø
Næringsminister Iselin Nybø

- Eg vil bli betre kjend med småbedriftslivet langs kysten i Sør-Noreg og høyre kva som skal til for å gjere kvardagen deira enklare. Ein god næringslivspolitikk handlar om kvardagen for verksemder og kva som er utfordringane deira. Det er stort mangfald i dei små og mellomstore verksemdene i landet, og mange står midt i ein krevjande korona-situasjon., seier næringsminister Iselin Nybø (V). 

Næringsministeren startar torsdag 2. juli i Tønsberg hos Askjems Camping-Center i Sem. Askjem driv sal, utleige og service av bubilar og campingvogner. I Kristiansand skal ho gjeste den tradisjonsrike isfabrikken Hennig-Olsen og kaptein Sabeltanns heimehamn, Kristiansand Dyrepark. 

Fredag 4. juli skal Nybø plante eit tre i statsrådskogen og gå på byvandring i Egersund før ho gjestar møbelfabrikken Eikund i Hellevik. Møbelfabrikken Eikund har spesialisert seg på reproduksjon av norske designklassikarar.
 

Program torsdag 2. juli

08:30   Gjestar Askjems Camping-Centar AS, (Åshaugveien 4, 3170 Sem)
13:15   Gjestar Hennig-Olsen (Vesterveien 51, 4613 Kristiansand
14:50   Gjestar Kristiansand Dyrepark (Kardemomme By, 4609 Kristiansand)

Program fredag 3. juli

11:00   Plantar tre i Statsrådskogen (Statsrådskogen, 4370 Egersund)
11:35   Byvandring i Egersund
13:15   Gjestar Eikund (Øvre Hellandsveien 34, 4375 Hellevik)