Presseinvitasjon: Fiskeri- og sjømatministeren til Nordland mandag 6. september

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen besøker Sandnessjøen og Mosjøen mandag 6. september. I Sandnessjøen møter han Havbruksnettverket Helgeland og besøker Nothuset. I Mosjøen møter han Mosjøen og Omegn Næringsselskap og Væxt | Co-Working Helgeland. Det blir og tid til eit besøk til den nye fiskedisken til Bunnpris Gourmet.

– Det er alltid hyggeleg å komme til Nordland og treffe på hardtarbeidande folk som jobbar i sjømatnæringa og som brenn for nærmiljøet sitt. Sjømat er etterspurd. Her ligg det store moglegheiter, og eg er sikker på at det vil skapast verdiar i Sandnessjøen og Mosjøen i tida framover. Det ser eg fram til å høyre meir om, seier fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen (H).

Program

08:00    Statsråden møter Fiskarlaget
Sted: Nothuset, Havnegata 11, 8800 Sandnessjøen

09:00    Statsråden møter Havbruksnettverket Helgeland: Aker Solutions orienterer om forflåtebygging. Prosjektet Sustainable Life Below Water orienterer om sitt arbeid med resirkulering av plast fra redskaper og utstyr og arbeidsbekledning fra havbruksnæringen. LetSea orienterer om sine satsinger og prosjekter. Helgeland Havn orienterer om fiskerihavn.
Sted: Petro næringshage, Øyvind Lambes vei 55, 8803 Sandnessjøen

13:00    Statsråden møter Mosjøen og Omegn Næringsselskap
Sted: Fearnleys gate 7, 8656 Mosjøen

14:45    Statsråden møter Væxt | Co-Working Helgeland
Sted: C. M. Havigs gate 21, 8656 Mosjøen

16:00    Statsråden besøker Bunnpris Gourmet som har åpnet ny fiskedisk
Sted: Sjøsiden senter, Smågan 2, 8656 Mosjøen

Kontakt: Pressevakt i Nærings- og fiskeridepartementet på telefon 902 51 303 (ikke SMS)