Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Ålesund tirsdag – møter to fylker og regionalt næringsliv for innspill om ny Nasjonal transportplan 2022–2033

Samferdselsminister Knut Arild Hareide besøker tirsdag 18. august Ålesund for møter med Møre og Romsdal, Trøndelag og Trondheim. – Alle fylkene og de fire største byene har spilt inn hvilke løsninger de ønsker i ny Nasjonal transportplan. Nå drar jeg ut og møter dem for å diskutere prioriteringene deres. Jeg besøker også næringslivet i regionene for å høre hvilke transportutfordringer de mener er viktigst, sier samferdselsministeren.

Hareide har tidligere besøkt Kristiansand og Stavanger, og møtene om ny Nasjonal transportplan (NTP) fortsetter senere i august i Fredrikstad og Kirkenes.

Program – Ålesund 18. august

Møte med næringslivet: Flere bedrifter samles til diskusjon hos Driw, (Østre Gangstøvika 8) kl. 09.30–12.00. Åpent for påmeldt presse.

Møte med Møre og Romsdal fylkeskommune, Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune: Quality Hotel Waterfront (Nedre Strandgate 25–27) kl. 12.30–15.45. Åpent for påmeldt presse i etterkant av møtet.

Program for møter i Fredrikstad (20. august) og Kirkenes (31. august) blir lagt fram senere.

Presseinformasjon og kontaktpersoner for presse

Merk: Av smittevernhensyn er det et begrenset antall journalister som kan delta på de åpne delene av programmet. Kun journalister som registrerer seg og får bekreftet deltagelse kan forvente adgang.

Meld deg på via: sdinfo@sd.dep.no Husk å oppgi hvilket arrangement du ønsker å bli med på.

Kontaktpersoner: Kommunikasjonsrådgivere i Samferdselsdepartementet Frøydis Tornøe (97 09 78 55) og Kjell Brataas (45 29 97 12)

Mer om arbeidet med ny NTP