Regionene samles til dialogseminar i Berlin

Dette innholdet er mer enn 5 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Statssekretær i Landbruks- og matdepartementet Hanne Maren Blåfjelldal deltar på et fellesseminar for de regionale delegasjonene som i dag er samlet i Berlin. I år er det Nord-Norge, Oslo-regionen og Sørlandet som representerer norsk mat og reiseliv på Grüne Woche.

Tema som har vært oppe til diskusjon på dagens dialogseminar har vært: Kan Norge kjennetegnes som et gastronomisk reisemål hvor råvarene, matens kultur og historie, tilberedning og servering, og møte med stedets lokale egenart ligger implisitt? 

Blåfjelldal har innledet på dialogseminaret og skal i ettermiddag delta på samlingen for region Sørlandet. Dagen avsluttes med en utstillersamling og omvisning på Norge stand på Grüne Woche. 

I løpet av de siste årene har Grüne Woche blitt en stadig viktigere møteplass for landbruket, reiselivsnæringen og matindustrien. Messen er en viktig arena for dialog og for utvikling av ny politikk og nye virkemidler innenfor landbruk, mat og reiseliv.

Norges stand på Grüne Woceh 2016.
Statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal avslutter dagens dialogseminar med en utstillersamling og omvisning på Norge stand på Grüne Woche. Foto: Landbruks- og matdepartementet

Kontaktpersoner i Landbruks- og matdepartementet:
Kommunikasjonssjef Ottar Løvik: + 47 481 40 477.
Seniorrådgiver Heidi Eriksen Riise: + 47 975 17 227.

Internationale Grüne Woche, 15.01. - 24.01.2016
Messe Berlin: Norwegen, Standnr 114, hall 8.2, 

Messedamm 22, D - 14055 Berlin