Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Statsministerens program veke 11

Statsministeren og statsrådane har normalt desse faste postane i vekeprogrammet: Regjeringskonferanse torsdag kl. 12.30 og statsråd på Slottet fredag kl. 11.00. Det er også jamlege møte i Regjeringa sitt sikkerheitsutval (RSU).

Tysdag 12. mars
Kl. 13.00: Statsminister Erna Solberg deltek på opninga av Hunton Fibers nye fabrikk for naturleg trefiberisolasjon på Gjøvik. Stad: Skjerven næringspark, Brennbakkvegen.

Pressekontakt er kommunikasjonsrådgivar Marita I. Wangberg, telefon 905 12 319, e-post miw@smk.dep.no.

Onsdag 13. mars
Kl. 09.00: Statsministeren inviterer til pressefrukost i samband med Høgres landsmøte. Stad: Vega scene, Hausmanns gate 28. Påmelding til joachim.svendsen@stortinget.no.

Pressekontakt er statssekretær Rune Alstadsæter, telefon 915 58 419, e-post ral@smk.dep.no.

Fredag 15. – søndag 16. mars: Høgres landsmøte
Statsminister Erna Solberg taler til Høgres landsmøte fredag 15. mars rett etter opninga av landsmøtet kl. 13.00. Sjå fleire detaljar på nettsidene til Høgre.

Pressekontakt for statsministeren er statssekretær Rune Alstadsæter, telefon 915 58 419, e-post ral@smk.dep.no.

Tysdag 9. – onsdag 10. april
Statsminister Erna Solberg og utanriksminister Ine Eriksen Søreide deltek på Arktisk forum i St. Petersburg. Frist for å søkje om akkreditering er 20. mars. Sjå nettsida til Arktisk forum for detaljar.

Vi ber også om at presse som ønskjer å dekke statsministerens og utanriksministerens program i St. Petersburg om å melde seg til mo@smk.dep.no.

Til toppen