Statsråd for en dag

Dette innholdet er mer enn 5 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Onsdag 14. oktober hadde justis- og beredskapsminister Anders Anundsen besøk av den unge entreprenøren Jonas Borchgrevink, som fikk gleden av å være statsråd for en dag.

 

Jonas Borchgrevink sammen med justis- og beredskapsminister Anders Anundsen og statssekretær Gjermund Hagesæter i departementet (Foto: JD)

Besøket var en del av prosjektet «Leder for en dag», som arrangeres av Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup. Borchgrevink er en av 30 utvalgte talenter fra hele landet som får oppleve en toppleders arbeidshverdag.

Jonas Borchgrevink er gründer og har startet flere nettbaserte selskaper. Han har blant annet gjort seg bemerket med nettstedetene MyGoodAct.com, der formålet er å drive veldedighet, og Hacked.com, som fokuserer på IKT-sikkerhet og ny teknologi. 

Borchgrevink var tilfreds med å være på besøk hos justis- og beredskapsministeren:
– Jeg syns det er ufattelig spennende å følge statsråden og få innsikt i hvordan det er å være medlem av regjeringen. Justis- og beredskapsministeren har ansvar for viktige oppgaver, og ettersom jeg selv arbeider med IKT-sikkerhet, syns jeg det spesielt interessant å følge statsråden som leder regjeringens arbeid med informasjonssikkerhet, sa Borchgrevink under sitt besøk.