Historisk arkiv

Stiftelsen Norsk Gastronomi serverer lunsj til regjeringa

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgjevar: Statsministerens kontor

Stad: Parkveien 45

I samband med markeringa av FN-dagen for berekraftig gastronomi serverer Stiftelsen Norsk Gastronomi lunsj til regjeringa etter statsrådsmøtet på Slottet.

Maten blir laga av dei fem kokketalenta som i haust skal konkurrere i Årets kokk 2021, som er det norske uttaket til Bocuse d’Or 2023. Menyen er sett saman av norske råvarer og blir servert i regjeringa sitt representasjonsanlegg i Parkveien 45.

Presse som ønskjer å dekke lunsjen kan kontakte kommunikasjonsrådgivar Arvid Samland, telefon 93 05 14 58, e-post asa@smk.dep.no.

Kontaktperson i Stiftelsen Norsk Gastronomi er dagleg leiar Arne Sørvig, telefon 91 91 19 95.