Tord Lien på Youth Olympic Games

Dette innholdet er mer enn 5 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Olje- og energiminister Tord Lien deltok mandag som frivillig på ungdoms-OL på Lillehammer. Arrangementet samler om lag 1100 unge utøvere fra hele verden til konkurranse i 70 ulike medaljeøvelser i 15 forskjellige vinteridretter. Lillehammer 2016 er fjerde gangen ungdoms-OL arrangeres.

- Jeg er imponert over det organisasjonen bak Lillehammer 2016 har fått til. Rammene rundt dette arrangementet er meget gode. Jeg har sett stort engasjement både fra utøvere og deltagere under mitt besøk i dag. Ungdoms-OL kan bidra til å øke interessen for å drive med idrett blant unge, og føre til at flere ønsker seg en aktiv hverdag, sier olje- og energiminister Tord Lien.

Olje- og energiministerens oppgave som frivillig besto blant annet i å feste tidtakingsutstyr til utøverne i kvinnenes jaktstart i skiskyting. Han besøkte også "Drømmedagen", der ungdom inviteres får prøve seg i mange av de øvelsene det konkurreres i under ungdoms-OL.

Les mer om ungdoms-OL på arrangementets hjemmesider.

Olje- og energiminister Lien fester tidtakingsutstyr til deltagerne før kvinnenes jaktstart i skyskyting (foto: HSI/OED).

Olje- og energiminister Lien fester tidtakingsutstyr til deltagerne før kvinnenes jaktstart i skyskyting (foto: HSI/OED).