Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Valglovutvalget overleverer sine anbefalinger for valgordningen

Onsdag 27. mai får kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup overlevert Valglovutvalgets utredning om valgordningen. Utvalget har sett på alt fra inndeling av valgdistrikter og personvalg til juridiske problemstillinger rundt klageadgang.

  • Tid: 27. mai klokka 13.00
  • Sted: Marmorhallen i Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 18.

Valglovutvalget er satt sammen av fageksperter og politikere fra alle partier som sitter på Stortinget. De har jobbet i over to år med utredningen, og vil nå overlevere sine anbefalinger til kommunal- og moderniseringsministeren. Utvalgsleder Ørnulf Røhnebæk vil presentere utredningen og forslagene, og flere medlemmer av utvalget vil være til stede på pressekonferansen.

For media som ikke kan være til stede på pressekonferansen, er det også mulig å følge presentasjonen på nett.

Oppmøte for media er senest klokken 12.45. Ta med gyldig pressekort og ID. På grunn av koronasituasjonen, ber vi journalister melde sin ankomst på forhånd, slik at vi får god oversikt og kan legge til rette for at pressekonferansen kan gjennomføres i henhold til smittvernreglene. Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon om smittevern.

Presse som ikke har anledning til å møte, kan sende inn spørsmål til [email protected]  med teksten PK 2705 i emnefeltet innen klokka 13.15. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen.

 

Kommunal- og moderniseringsdepartementets pressetelefon: 22 24 25 00/e-post: [email protected]

Til toppen