Vil ha et skikkelig lærerløft

Statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte Skøyenåsen skole i Oslo i dag. - Vi vet at det er læreren som betyr aller mest for elevenes læring. En hovedsatsing for regjeringen er derfor et skikkelig lærerløft, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

- Vi vet at det er læreren som betyr aller mest for elevenes læring. En hovedsatsing for regjeringen er derfor et skikkelig lærerløft, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Lærer Tina Seyfarth Waatvik fortalte politikerne om hvor nyttig hun syntes det var å ta videreutdanning i matematikk.

- Vi har mange dyktige lærere, men vi  trenger enda flere. Vi er enige med lærerne som ønsker seg mer faglig påfyll, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Bilde av kunnskapsministeren sammen med elever og lærere
(Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og ordfører i Oslo, Fabian Stang, sammen med elever og lærere på Skøyenåsen skole. Foto: KD)

Det var mange prominente gjester på Skøyenåsen mandag. Kunnskapsministeren og statsministeren var på besøk sammen med ordfører i Oslo, Fabian Stang, byråd for utdannning, Anniken Hauglie og lederen for Utdanningsforbundet, Ragnhild Lied. De fikk være med å løse gruppeoppgaver i matematikk sammen med elever i 9. klasse.

(Foto: SMK)
Til toppen