Innovasjonsdugnad Visjon 2030 i Trondheim 2. og 3. mars

Dette innholdet er mer enn 5 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Over 100 bidrag har kommet inn til regjeringens nasjonale innovasjonsdugnad for global utdanning og helse. I NTNUs realfagbygg i Trondheim 2. og 3. mars vil de 30 spesielt innovative og relevante presenteres og diskuteres. Utenriksministeren deltar på dag to.

Over 400 er påmeldt på innovasjonsdugnaden, hvis mål er å finne løsninger som kan bidra til at verden kan nå de nye, universelle bærekraftsmålene som skal vedtas i FN til høsten. Bidragene som har kommet inn spenner fra nye metoder for å hjelpe barn i krigsområder med stresshåndtering til apper for helse eller utdanning og solarlamper som også lader mobiltelefoner.

Spesielt medievennlig:

Mandag 2. mars kl. 20.40: Møte 35 innovatører i eget showrom

Tirsdag 3. mars kl. 12.00: Fem utvalgte innovasjonsbidrag presenteres for utenriksministeren. Pressen kan dekke hans samtaler med gründerne og intervjue både disse og ministeren.

I tillegg til utenriksministeren, deltar statssekretærene Cecilie Brein-Karlsen (HOD) og Bjørn Haugstad (KD), Telenors konserndirektør Katja Nordgaard og Innovasjon Norges adm. dir. Anita Krohn Traaseth og ca. 400 representanter fra næringsliv, akademia og sivilt samfunn.

Deler av arrangementet streames fra UDs websider.

Pressekontakt: Eskil Grendahl Sivertsen, mobil 926 89 277

 

Nett-tv Visjon 2030 - Konferanse i Trondheim

Se sendingen her

Se sendingen her