Møt våre medarbeidere

Møt fem ansatte i Helse- og omsorgsdepartementet som forteller om sin arbeidsdag, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de trives.

Hva syns du om Helse- og omsorgsdepartementet som arbeidssted?

Christian Sohlberg. Foto: Olav Heggø.- Det er skikkelig inspirerende å kunne påvirke utviklingen av et fagfelt som jeg har jobbet med i mange år. Dette departementet er virkelig en kunnskapsbedrift med mange dyktige kollegaer. Sakene går unna i raskt tempo.

Christian Sohlberg er siviløkonom og sosionom, og jobber som fagdirektør i Helse- og omsorgsdepartementet. Les intervjuet med Christian

 

Alexandra Reksten Tufteland. Foto: Olav Heggø.- Helse angår alle og engasjerer alle. I Helse- og omsorgsdepartementet skjer hele tiden nye og spennende ting. Det jeg elsker med jobben min, er at jeg har en veldig variert arbeidsdag og at jeg får kombinere fag, politikk og media.

Alexandra Reksten Tuftelander statsviter og jobber som kommunikasjonsrådgiver i Helse- og omsorgsdepartementet. Les intervjuet med Alexandra

 

- Jeg synes jobben min er meningsfull. Ofte kan jeg se en sak om e-helse få oppmerksomhet politisk eller i mediene, og tenke: "Dette har jeg vært med på å påvirke". Politikerne har høye ambisjoner og det er høyt tempo. Det er gøy.  

Darlén Gjølstad, sykepleier med master i helseinformatikk, jobber med e-helse i Helse- og omsorgsdepartementet. Les intervjuet med Darlén

 

Einar Sponheim Seim. Foto: Fotovisjon/Olav Heggø- Jeg synes det er spennende å jobbe med aktuelle temaer på et så viktig område som helse, og være med på å gi faglige råd til politikerne. Min erfaring er at selv unge og nyutdannede får mye ansvar og spennende oppgaver.

Einar Sponheim Seim, master i helseøkonomi og ledelse, jobber i Budsjett- og økonomiavdelingen i Helse- og omsorgsdepartementet. Les intervjuet med Einar

 

Tjaarke Hopen. Foto: Fotovisjon/Olav Heggø- Det blir ikke en eneste kjedelig dag på jobben når man jobber i spenningsfeltet mellom helsepolitikk og jus. Oppgavene spenner fra hastesaker til langsiktige prosjekter. Her er vi tett på der det skjer. Helsepolitikken er også full av kompliserte etiske problemstillinger som det er spennende for en jurist å arbeide med.                                  

Tjaarke Hopen, jurist i Helse- og omsorgsdepartementet. Les intervjuet med Tjaarke

Til toppen