Tone Iren Limbodal

Foto: Olav Heggø

Stilling

Seniorrådgiver i Seksjon for sikkerhet og beredskap, Økonomi og administrasjonsavdelingen

 

Utdannelse

Statsviter fra Universitetet i Oslo

 

Meningsfullt arbeid sammen med høyt kompetente medarbeidere er nok det som bidrar til å gjøre dette til en god arbeidsplass for meg. Jeg er privilegert og stolt av å jobbe med dyktige mennesker med høy faglig integritet. Her lærer jeg noe nytt hver dag. Jeg opplever også OED som en organisasjon med fokus på resultater, og det kjennes godt.

 

Arbeidsoppgavene mine i OED er mangfoldige, både faglig sett og i intensitet. I sikkerhet og beredskapsarbeidet må vi løse oppgaver alt fra det strategiske og planmessige, til det mer operative og umiddelbare. Sikkerhet og beredskap står høyt på den politiske dagsorden og det er både krevende og spennende å forene faglige og politiske hensyn på et fagfelt de fleste har meninger om.

 

Jeg opplever OED som en raus organisasjon som gir rom og oppmuntrer ansatte til å gripe muligheter for utvikling og allerede i mitt første møte med OED ble jeg slått av hvor mye ansvar den enkelte medarbeider får om en er klar for det. Faglighet settes høyt i organisasjonen, og jeg opplever at OED anerkjennes for nettopp fag og forvaltning ute også.

 

Jeg synes ansatte i OED utgjør en god miks av ulike bakgrunner, alder og mange har erfaring både fra privat og offentlig sektor. Dette gir et sprekt mangfold.  Kollegaene er hyggelige. Flere spiller bokstavelig talt på flere strenger, og jeg må for min egen del si at livet nok aldri blir det samme etter å ha opplevd husbandet vårt live.

Til toppen