Mari Andrea Moland

Stilling:
Rådgiver i seksjon for Energi- og vassdragsrett, Energi- og vannressursavdelingen

Utdannelse:
Master i rettsvitenskap fra UiO

Jeg er utdannet jurist fra UiO og begynte å jobbe i OED i 2013. Før det jobbet jeg ett år i KLD, og jeg er glad for at jeg fikk fortsette å jobbe i departementsfelleskapet. Jeg tilhører en liten juristseksjon i Energi- og vannressursavdelingen. Vi jobber på tvers av hele avdelingens fagområder, med blant annet lov- og forskriftsarbeid, gjennomføring av EU-regelverk i norsk rett og ymse juridiske utredninger for de øvrige seksjonene i avdelingen.

Fordelen med å jobbe i den seksjonen jeg gjør, er at vi arbeider innenfor et bredt fagområde. Det er alltid noe nytt å sette seg inn i, hvilket gjør jobben krevende, men heller aldri kjedelig eller ensformig. Siden jeg er utdannet jurist og jobber i en ren juridisk seksjon får jeg selvfølgelig god bruk for utdannelsen min, samtidig som jeg får være del av et større fagfelleskap og følge de mange politiske prosessene.

OED opererer innenfor et attraktivt fagfelt, enten man brenner for det sorte eller grønne gullet. Vi får gode muligheter til å utvikle oss gjennom både interne og eksterne seminarer og kurs. OED har i tillegg et utrolig bra arbeidsmiljø. Samtidig som alle er faglig dyktige er det også en herlig sosial gjeng som finner på mye gøy både på og utenfor arbeidsplassen. Fra fotball til kurs i ølsmaking. Jeg skjønner godt at noen av fjesene jeg ser i gangene her har vært her siden før jeg ble født. Oppsummert er OED en veldig fin arbeidsplass hvor alle kan trives. Jeg låner gjerne slagordet til "nabobygget" vårt Hotell Cæsar: Et hjem for oss, et hjem for deg (?).