Vedlegg 4

Vedlegg 4

Spørreskjema om kunst- og kulturinstitusjonenes internasjonale engasjement.

Spørsmål om kunst- og kulturinstitusjonenes internasjonale engasjement

  1. Navn på institusjonen:
  1. Genre:
  1. Kort beskrivelse av virksomheten (til bruk for utenriksstasjonene)
  1. Hvilke internasjonale nettverk er institusjonen med i? (Skill gjerne mellom formelle internasjonale faglige organisasjoner og uformelle faglige nettverk)
  1. Hvilke internasjonale aktiviteter driver institusjonen? (f. eks. samproduksjoner med utenlandske institusjoner, deltagelse på utstillinger/festivaler, deltagelse på seminarer/konferanser, bruk av utenlandske fagpersoner i egne produksjoner (kuratorer, dirigenter, regissører osv.) m. m.)
  1. Hvordan er det internasjonale arbeidet kommet i gang (f. eks. gjennom medlemskap i internasjonale organisasjoner, uformelle nettverk, personlige kontakter m.m.)?
  1. Har dere hatt samarbeid med norske bedrifter/næringslivet om presentasjoner/deltagelse i utlandet og evt. hvilke erfaringer har dere?
  1. Vurderer dere dette som en samarbeidsform som kan være fruktbar i fremtiden også?
  1. Har det internasjonale engasjementet vært økende de siste årene?
  1. Hvilke positive, evt. negative erfaringer har institusjonen generelt med det internasjonale arbeidet?
  1. Hvilke ønsker har institusjonen for eget internasjonalt engasjementet for fremtiden?
  1. Hva hindrer institusjonen i å være så aktiv internasjonalt som ønskelig? (f. eks. økonomi, personellressurser, språkkompetanse, ikke interessant som partner, manglende kjennskap til relevante miljøer i aktuelle land osv.)
  1. Hvilke land er mest interessante som samarbeidspartnere og hvorfor?
  1. Har dere tidligere vært i kontakt med Utenriksdepartementet, Avdeling for presse, kultur og informasjon og utenriksstasjonene og evt. hvilke erfaringer har dere med samarbeidet med dem?
  1. Hva mener dere Utenriksdepartementet v/Avdeling for presse, kultur og informasjon kan bidra med for å øke det internasjonale engasjementet?
  1. Hva mener dere utenriksstasjonene kan bidra med?