Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Historisk arkiv

Per Høiby ny militær assistent for forsvarsministeren

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Forsvarsdepartementet

(30.04.04) Kommandørkaptein Per Høiby (42) er i dag utnevnt til kommandør i Sjøforsvaret og blir ny militær assistent for forsvarsministeren. Kommandørkaptein Per Høiby tjenestegjør for tiden som senior pressetalsmann ved presse og informasjonsavdelingen i Forsvarsstaben.

Pressemelding

Nr.: 13/2004
Dato: 30.04.04

Per Høiby ny militær assistent for forsvarsministeren

Kommandørkaptein Per Høiby (42) er i dag utnevnt til kommandør i Sjøforsvaret og blir ny militær assistent for forsvarsministeren. Kommandørkaptein Per Høiby tjenestegjør for tiden som senior pressetalsmann ved presse og informasjonsavdelingen i Forsvarsstaben.

Per Høiby har gjennomført Sjøkrigsskolens intendanturlinje og Forsvarets stabsskole. I tillegg har han gjennomført et ”Management Program” innen operasjonell revisjon og administrativ kvalitetssikring fra Bedriftsøkonomisk institutt.

Han har sjøtjeneste som intendant om bord KNM Vale og i tillegg har tjenestebakgrunn som økonomioffiser ved Forsvarskommando Sør-Norge, avdelingsleder ved KNM Harald Hårfagre, avdelingssjef ved Tromsø sjøforsvarsdistrikt, seksjonsleder ved Forsvarets overkommando/administrasjonsavdelingen og adjutant hos H M Kongen.

Til toppen