Historisk arkiv

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

I det historiske arkivet finner du informasjon fra tidligere regjeringer. For eksempel vil pressemeldinger, nyheter og taler fra en tidligere regjeringsperiode ligge her. Arkivet inneholder også dokumenter hvor innholdet ikke lenger er gyldig, for eksempel utgåtte rundskriv.

Dokumenter som er flyttet til arkivet blir ikke oppdatert, og informasjonen er dermed av historisk art. 

Aktuelle lenker:

Viser 1-20 av 72658 treff.

Sorter etter: Publisert Relevans

 • Kurs i mekling i barnebortføringssaker

  25.05.2018 Nyhet Utenriksdepartementet

  Utenriksdepartementet søker deltaker til meklerkurs i transnasjonale familiekonflikter. Frist for å søke er 13. juni 2018.

 • Presseinvitasjon: Statssekretær Blåfjelldal møter Kent Nnadozie

  07.12.2017 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Torsdag 7. desember møter statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal Kent Nnadozie, som er ny leder av sekretariatet for Den internasjonale Plantetraktaten. Den internasjonale traktaten for såfrømangfold gjør det enkelt å utveksle såfrø mellom land.

 • Presseinvitasjon: Jon Georg Dale til Møre og Romsdal i dag

  07.09.2017 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Landbruks- og matminister Jon Georg Dale reiser til Møre og Romsdal for å besøke Romsdal videregående skole, Sanimalis AS og avslutter dagen hos NORSØK Tingvoll.

 • Landbruks- og matminister Dale til Hordaland

  04.09.2017 Nyheit Landbruks- og matdepartementet

  Landbruks- og matminister Jon Georg Dale er tirsdag 5. september på reise i Hordaland. Skogbruk og treindustri på Vestlandet er tema for dagen.

 • Landbruks- og matminister Dale åpner Lokalmatsenteret SA

  01.09.2017 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Mandag 4. september er landbruks- og matminister Jon Georg Dale på besøk i Østfold, hvor han skal åpne Lokalmatsenteret SA på Rygge.

 • Dale til EM i gjeterhund

  25.08.2017 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Norge er i verdenstoppen når det gjelder gjeterhund. Det er et stort miljø som stadig blir større, og på lørdag reiser Landbruks- og matminister Jon Georg Dale til EM i gjeterhund som arrangeres på Skotselv i Buskerud.

 • Politisk matprat på Matfestivalen i Ålesund

  24.08.2017 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Fredag 25. august deltar landbruks- og matminister Jon Georg Dale i debatt om norsk kvalitetsmat, vakkert landskap og et fremtidsrettet reiseliv er tre sider av samme sak. Det skjer i Bondens Restaurant på St. Olavs Plass fra kl. 15.00.

 • Presseinvitasjon: Dale tek fyrste spadetaket på utviding av Q-meieriet på Klepp

  03.08.2017 Nyheit Landbruks- og matdepartementet

  Landbruks- og matminister Jon Georg Dale tek mandag 7. august det fyrste spadetaket på Q-meieriet sitt nybygg på Klepp i Rogaland

 • Presseinvitasjon: Møte med beitebrukere og kommuner i Oppland og Akershus

  02.08.2017 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Fredag 4. august møter landbruks- og matminister Jon Georg Dale og statssekretær Lars Andreas Lunde i Klima- og miljødepartementet representanter for beitebrukere og kommuner som berøres av den pågående situasjonen med tap og skader av beitedyr til

 • Endringer i regelverket for eksport til Nord-Korea

  29.05.2017 Nyhet Utenriksdepartementet

  Forskrift av 15. desember 2006 nr. 1405 om sanksjoner og restriktive tiltak mot Nord-Korea er revidert med virkning fra 9. mai 2017.

 • Nett-tv

  Nett-tv: Presentasjon av Nasjonal transportplan 2018-2029

  04.04.2017 Nyhet Samferdselsdepartementet

  Onsdag 5. april presenterte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen ny Nasjonal transportplan. Pressekonferansen kan du se i opptak her.

 • Forsvarsdepartementet søker ny departementsråd

  25.11.2016 Nyhet Forsvarsdepartementet

  Forsvarsdepartementet har ansvar for utforming og iverksetting av norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk. Departementet er ansvarlig for overordnet styring, tilsyn og kontroll av underlagte etaters virksomhet. Søknad og CV registreres snarest og

 • Situasjonen i Nice

  15.07.2016 Nyhet Utenriksdepartementet

  Identifiseringsarbeidet etter angrepet 14. juli er nå avsluttet. Utenrikstjenesten følger situasjonen, men har så langt ingen indikasjoner på at norske borgere er drept eller skadet .

 • Ny veiledning om frysbestemmelsene

  27.06.2016 Nyhet Utenriksdepartementet

  Utenriksdepartementet og Finanstilsynet har laget en veileder på nett som skal gjøre det enklere å forstå de finansielle restriksjonene som norske aktører må forholde seg til.

 • Presseinformasjon: Sri Lankas utenriksminister besøker Norge

  21.06.2016 Pressemelding Utenriksdepartementet

  Sri Lankas utenriksminister

 • Gode drøftinger med partnere i EU

  03.03.2016 Nyhet Utenriksdepartementet

  EØS/EU-minister Elisabeth Aspaker ledsaget statsminister Erna Solberg til Brussel onsdag 2. mars. De møtte kommissærene Hahn og Avramopoulos til lunsj, før møter med presidentene Juncker og Schulz.

 • Norge med aktiv rolle i nedrustningsarbeidet

  23.02.2016 Nyhet Utenriksdepartementet

  Norge tar tirsdag 23. februar over presidentskapet i Konferansen for nedrustning (CD) i Genève. Denne oppgaven gir Norge en mer fremskutt rolle dette året i det globale arbeidet for nedrustning og for en kjernevåpenfri verden.

 • Ny leder og medlemmer i Nasjonalt geodataråd

  29.01.2016 Nyhet Kommunal- og moderniseringsdepartementet

  Alvhild Hedstein, administrerende direktør for Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO), er ny leder for Nasjonalt geodataråd. Det er også utnevnt flere nye medlemmer i geodatarådet for perioden 2016 til 2019.

 • Innbyggerne er drivkraften

  28.09.2015 Nyhet

  I Øvre Eiker får de til utrolige ting. I Skotselv står et splitter nytt bygg som rommer kulturhus, flerbrukshall og SFO. Verdien av bygget er mer enn det dobbelte av de 40 millionene kommunen investerte. En strategisk plan for grendeutvikling og

 • På rett kurs på nett

  28.09.2015 Nyhet

  Kommunene i Vesterålen har bidratt i utviklingen av en digital læringsportal. Med nettkurs sparer kommunene tid og penger. De ansatte slipper å reise langt og arbeidsgiver får god oversikt over kompetansen som fins i kommunen.