Forsiden

Historisk arkiv

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

I det historiske arkivet finner du informasjon fra tidligere regjeringer, for eksempel pressemeldinger, nyheter og taler fra tidligere regjeringsperioder. Du finner også utdaterte aktueltsaker fra sittende regjeringer her. Arkivet inneholder i tillegg dokumenter hvor innholdet ikke lenger er gyldig, for eksempel utgåtte rundskriv.

Innhold som er flyttet til arkivet blir ikke oppdatert, og informasjonen er dermed av historisk art.

Aktuelle lenker:

Viser 1-20 av 104070 treff.

Sorter etter: Dato Relevans

 • 22 July terror attack

  25.05.2023 Nyhet Utenriksdepartementet

  On 22 July 2011 a bomb exploded in the Government Office Complex in the center of Oslo killing eight people. Later that afternoon, 69 people were killed in a mass shooting on Utøya island.

 • Statsministeren reiser til Polen

  20.09.2022 Pressemelding Statsministerens kontor

  Statsminister Jonas Gahr Støre besøker Polen tysdag 27. september. På programmet står mellom anna opning av Baltic Pipe i Szczecin.

 • Presseinvitasjon: Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol redegjør for Stortinget om regjeringens koronastrategi og beredskapsplan

  05.04.2022 Nyhet Helse- og omsorgsdepartementet

  Regjeringen har utarbeidet en oppdatert koronastrategi og beredskapsplan for den videre håndteringen av pandemien. Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol vil redegjøre om innholdet for Stortinget i dag tirsdag 5. april.

 • Regjeringen fjerner svært mange koronatiltak

  01.02.2022 Pressemelding Statsministerens kontor

  Folk blir mindre syke av den virusvarianten som nå herjer, og vaksinen gir oss god beskyttelse. Derfor fjerner regjeringen svært mange av koronatiltakene. Endringene gjelder fra klokken 23.00 tirsdag 1. februar.

 • Landvurdering for uke 4: Ingen endringer i innreiseregler for land og områder

  21.01.2022 Nyhet Helse- og omsorgsdepartementet

  Helse- og omsorgsdepartementet gjør ingen endringer i krav om innreisekarantene fra uke 4. Det er nå kun Romania og Polen av land i Europa som er røde, øvrige land i Europa, regioner i Norden, selvstyrte områder og utvalgte øygrupper er mørkerøde.

 • Landvurdering for uke 3: Endringer i innreiseregler for land og områder

  14.01.2022 Nyhet Helse- og omsorgsdepartementet

  Helse- og omsorgsdepartementet innfører krav om innreisekarantene ved innreise fra Romania. Endringene trer i kraft fra midnatt, natt til mandag 17. januar. Utviklingen er ellers at tallgrunnlaget for ukene 52 og 1 viser en fortsatt stigning i

 • Regjeringen letter på tiltakene

  13.01.2022 Pressemelding Statsministerens kontor

  Det er fortsatt behov for nasjonale tiltak. Det forventes høye smittetall i ukene som kommer, men som samfunn tåler vi viruset bedre. Det kan derfor gjøres flere lettelser.

 • Landvurdering for uke 2: Endringer i innreiseregler for land og områder

  07.01.2022 Nyhet Helse- og omsorgsdepartementet

  Helse- og omsorgsdepartementet innfører krav om innreisekarantene ved innreise fra syv regioner i Finland, fire regioner i Sverige samt øygruppene Sardinia og Azorene. Endringene trer i kraft fra midnatt, natt til mandag 10. januar. Utviklingen er

 • Norge godtar koronasertifikat fra seks nye land

  22.12.2021 Nyhet Helse- og omsorgsdepartementet

  Seks nye land er nå koblet til EUs løsning for koronasertifikat. De seks landene er: De forente arabiske emirater, El Salvador, Kapp Verde, Libanon, Singapore og Togo.

 • Landvurdering for ukene 51, 52 og 1: Endringer i innreiseregler for land og områder

  17.12.2021 Nyhet Helse- og omsorgsdepartementet

  Helse- og omsorgsdepartementet innfører krav om innreisekarantene ved innreise fra øygruppen Sicilia tilhørende Italia, regionene Kajanalands SVD og Satakunta SVD i Finland og regionene Dalarna, Jämtland, Jönköping og Södermanland i Sverige.

 • WTO-medlemmer vedtar tre ministererklæringer om handel og miljø

  15.12.2021 Nyhet Utenriksdepartementet

  Til tross for at den 12. ministerkonferansen i Verdens handelsorganisasjon (WTO) som skulle vært i Genève 29. november - 3. desember ble avlyst på grunn av pandemien, vedtok WTO-medlemmer 15. desember  tre ministererklæringer. De tre erklæringene

 • Tredje dose til ansatte og økt tiltaksnivå i barnehage og skole

  13.12.2021 Pressemelding Statsministerens kontor

  Fra torsdag 16. desember innføres rødt nivå for videregående skoler og gult nivå i barnehager og på barne- og ungdomsskoler. Regjeringen ber også kommunene prioritere ansatte i skoler og barnehager for en tredje vaksinedose.

 • Strengere nasjonale tiltak for å begrense smitten

  13.12.2021 Pressemelding Statsministerens kontor

  Regjeringen innfører nye nasjonale smitteverntiltak for ikke å overbelaste helse- og omsorgstjenesten og beskytte kritiske samfunnsfunksjoner. Det blir strengere regler for arrangementer og uteliv for voksne, i kulturlivet og på organiserte

 • Økt trykk på vaksinasjon

  13.12.2021 Pressemelding Statsministerens kontor

  Det haster med å få satt flere oppfriskningsdoser. Regjeringen ber nå Forsvaret om å bistå kommuner som får behov for det med vaksineringen. Det skal også bli enklere for kommunene å få vaksinasjonshjelp fra apotekene.

 • Landvurdering uke 50: Endringer i innreiseregler for land og områder

  10.12.2021 Nyhet Helse- og omsorgsdepartementet

  Helse- og omsorgsdepartementet innfører krav om innreisekarantene ved innreise fra regionen Lapplands SVD i Finland. Endringene trer i kraft fra midnatt, natt til mandag 13. desember.

 • Nye nasjonale smitteverntiltak for å beholde kontrollen

  07.12.2021 Pressemelding Statsministerens kontor

  Regjeringen har besluttet å innføre en rekke nasjonale smitteverntiltak for å få ned belastningen på helse- og omsorgstjenesten, og forsinke og begrense spredningen av omikron.

 • Landvurdering uke 49: Endringer i innreiseregler for land og områder

  03.12.2021 Nyhet Helse- og omsorgsdepartementet

  Helse- og omsorgsdepartementet innfører krav om innreisekarantene ved innreise fra Italia, San Marino, Vatikanstaten og Malta og regionen Östergötland i Sverige. Samtidig bortfaller kravet om innreisekarantene fra regionen Länsi-Pohja SVD i Finland

 • Regjeringen innfører regionale smitteverntiltak i flere kommuner

  02.12.2021 Pressemelding Statsministerens kontor

  Regjeringen innfører regionale tiltak i Oslo og flere kommuner i Viken og Innlandet for å forsinke og begrense spredning av den nye virusvarianten omikron.

 • Regjeringen innfører nye nasjonale tiltak

  02.12.2021 Pressemelding Statsministerens kontor

  Regjeringen innfører flere nasjonale tiltak for å forsinke spredning av omikron-varianten. Det anbefales blant annet å holde avstand og å unngå håndhilsing og klemming.

 • Regjeringen innfører nye nasjonale tiltak

  30.11.2021 Pressemelding Statsministerens kontor

  Regjeringen innfører flere nasjonale tiltak for å ha kontroll på pandemien. Det aller viktigste er at folk over 65 år får en oppfriskningsdose så fort som mulig.

 • Side 1 av 5204
 • Side 1 av 5204