Regjeringens satsingsområder

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: regjeringen.no

Regjeringen har delt arbeidet med en ny politisk kurs inn i åtte satsingsområder. Les mer om hva som skjer på de enkelte satsingsområdene.

Statsråd på Slottet med kongen, kronprinsen, statsministeren og alle statsrådene 16. oktober 2013.

Bakgrunn

Ved valget i 2013 stemte velgerne for et nytt politisk flertall og en ny politisk kurs. Høyre/FrP-regjeringen løser viktige oppgaver i dag, og vil ruste Norge for fremtiden.

Forsiden til Politisk plattform for Solberg-regjeringen.

Sundvolden-plattformen

Politisk plattform for en regjering utgått av Høyre og Fremskrittspartiet 7. oktober 2013.

Logoen for regjeringens åtte satsingsområder

Følg satsingsområdene

Her kan du abonnere på e-postvarsel som varsler deg hver gang det publiseres et nytt dokument om et av de åtte satsingsområdene.

Aktuelt nå

300 nye lærerspesialister neste skoleår

19.12.2017: Lærerspesialistene og skolene de jobber på er fornøyde med ordningen, viser en ny rapport. – Målet er å få 300 nye lærerspesialister i skolen neste år, og å utvikle ordningen videre i årene som kommer, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Rekordmange ansatte i politiet

11.12.2017: Aldri før har det vært ansatt flere i politiet. For første gang har norsk politi over 10 000 ansatte med politiutdannelse.

Nett-tv

Se sendingen her

Omorganiserer og flytter arbeidsplasser ut av Oslo

15.06.2017: En ny organisering av kunnskapssektoren skal legge bedre til rette for livslang læring og høy kvalitet i barnehager, skoler og høyere utdanning. 60 statlige arbeidsplasser flyttes ut av Oslo.