Historisk arkiv

Pressekonferanse om meldingen om Statens pensjonsfond 2021

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Finansdepartementet

Finansminister Jan Tore Sanner (H) legger frem årets stortingsmelding om Statens pensjonsfond fredag 9. april.

Nett-tv Pressekonferanse om meldingen om Statens pensjonsfond 2021

Se sendingen her

Se sendingen her

Finansministeren vil først presentere hovedpunktene i meldingen, deretter vil det bli åpnet for spørsmål i plenum. Finansministeren er tilgjengelig for én-til-én intervjuer i etterkant.

Tidspunkt: Fredag 9. april kl. 11:45

Sted: Hovedbølet, Akersgata 64

Oppmøte senest kl. 11:30

Ta med gyldig pressekort og ID. Pressekonferansen vil også bli direkteoverført på regjeringen.no.

Praktisk informasjon:

Påmelding til presse@fin.dep.no innen fredag 9. april kl. 08:30.

Vi har et begrenset antall plasser og ber hver redaksjon om å holde antall deltagere på et minimum. Ved stor pågang kan det bli aktuelt å be presse om å følge pressekonferansen digitalt. Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon om smittevern.

Presse som ikke har anledning til å møte, eller som ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende spørsmål til presse@fin.dep.no. Skriv "PK fondsmelding 2021" i emnefeltet. Spørsmålene må være sendt innen kl. 10:00 fredag. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen.

Pressekonferansen blir filmet av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) og kan følges direkte på regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. DSS kan kontaktes på telefon 22 24 88 45 eller e-post dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode:

<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/shpfvryz/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Pressekontakt for finansministeren er kommunikasjonssjef Therese Riiser Wålen, telefon 94 05 08 86, e-post trw@fin.dep.no.