Historisk arkiv

Regjeringen Solberg

Presseinvitasjon: Regjeringens nasjonale integreringskonferanse

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Justis- og beredskapsdepartementet

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug inviterer til regjeringens nasjonale integreringskonferanse. Heldagskonferansen åpnes av statsminister Erna Solberg.

I 2015 kom over tre ganger så mange til Norge som i et normalår. Dette stiller integreringsarbeidet i en ny situasjon. En rekke fremtredende foredragsholdere vil ærlig og usminket legge frem både utfordringer og forslag til løsninger for hvordan regjeringen i samarbeid med kommunene, frivilligheten og andre skal få til en best mulig integreringspolitikk.

På programmet står blant annet foredragsholdere som Hans Sverre Sjøvold, politimester i Oslo, og Unni Wikan, professor ved Universitetet i Oslo. Det vil bli en panelsamtale med «de skamløse jentene» og diskusjoner om tilhørighet og verdier i dagens Norge.

I tillegg til statsministeren og integreringsministeren, vil også kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, helse- og omsorgsminister Bent Høie og kulturminister Linda Hofstad Helleland delta i konferansen. 

Program regjeringens integreringskonferanse  

Tid: Tirsdag 18. oktober kl. 10.00

Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergsgate 30, Oslo

Kontaktperson: Kommunikasjonsrådgiver Andreas Skjøld-Lorange, 48161227.