Historisk arkiv

Olaug Vervik Bollestad ny landbruks- og matminister

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Kongen har i statsråd i dag gjort endringer i regjeringen. Olaug Vervik Bollestad er utnevnt til ny landbruks- og matminister. Landbruks- og matminister Bård André Hoksrud er gitt avskjed i nåde. Statssekretær Rikard Gaarder Knutsen har fått avskjed i nåde som statssekretær for landbruks- og matminister Bård André Hoksrud, og er utnevnt på nytt til statssekretær for olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg. Kristine Lie slutter som politisk rådgiver for landbruks- og matminister Bård André Hoksrud, og engasjeres som politisk rådgiver for samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde.

Politisk rådgiver Julie Kristine Kordal og fylkesråd Widar Skogan er utnevnt som statssekretærer for landbruks- og matminister Olaug Vervik Bollestad.

Erlend Kjærnsrød engasjeres som politisk rådgiver for landbruks- og matminister Olaug Vervik Bollestad.

Endringene gjelder fra i dag, tirsdag 22. januar, kl. 14.00.

Landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad, finansminister Siv Jensen og statsminister Erna Solberg på Slottsplassen i dag.
Landbruks- og matminister Olaug Vervik Bollestad, finansminister Siv Jensen og statsminister Erna Solberg på Slottsplassen i dag. Foto: Landbruks- og matdepartementet