Historisk arkiv

Pressekonferanse om FNs sikkerhetsråd

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgjevar: Statsministerens kontor

Norge er valgt inn som medlem av FNs sikkerhetsråd for perioden 2021–2022. Statsminister Erna Solberg og utenriksminister Ine Eriksen Søreide er tilgjengelige for kommentarer på en pressekonferanse i morgen formiddag.

Nett-tv Pressekonferanse om FNs sikkerhetsråd

Sjå sendinga her

Sjå sendinga her

Tidspunkt: Torsdag 18. juni kl. 10.00.

Sted: Foajéen på Statsministerens kontor, Glacisgata 1.

Oppmøte senest klokken 09.45. Ta med gyldig pressekort og ID. Det er begrenset antall plasser og vi ber hver redaksjon om å begrense antall deltakere til et minimum. Ved stor pågang kan det bli aktuelt å be presse om å følge pressekonferansen digitalt.

Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon om smittevern.

SMK legger til rette for deling av video og bilder. Bilder til fri bruk publiseres på Flickr. Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressebriefen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode: <div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/k7fvkgpt/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Pressekontakt for statsministeren er fagdirektør Tor Borgersen, telefon 90 93 89 87, e-post mailto:tab@smk.dep.no.

Pressekontakt for utenriksministeren er kommunikasjonssjef Trude Måseide, telefon 95 72 65 10, e-post trude.maseide@mfa.no.