Historisk arkiv

Regjeringen Solberg

Koronasituasjonen: Pressekonferanse med statsministeren, helse- og omsorgsministeren og justis- og beredskapsministeren

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Statsministerens kontor

Statsminister Erna Solberg, helse- og omsorgsminister Bent Høie og justis- og beredskapsminister Monica Mæland inviterte til pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag 31. mars kl. 16.

Nett-tv Pressekonferanse om koronasituasjonen

Se sendingen her

Se sendingen her

Sted: Statsministerens kontor, Glacisgata 1.

Tidspunkt: Tirsdag 31. mars kl. 16.00.

Helsedirektør Bjørn Guldvog fra Helsedirektoratet og fagdirektør Frode Forland fra Folkehelseinstituttet er også til stede på pressekonferansen.

Flere omfattende tiltak er innført for å hindre spredning av korona-viruset i befolkningen.

Departementene og SMK har innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Vi har derfor et svært begrenset antall plasser til mediene, og ber derfor om påmelding til smkinfo@smk.dep.no innen tirsdag 31. mars kl. 14.00. Ved stor pågang kan det bli aktuelt med poolordning for foto og video, og presse kan bli henvist til å følge pressekonferansen digitalt. Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon om smittevern.

Presse som ikke har anledning til å møte, som ikke får plass, eller som ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til smkinfo@smk.dep.no med teksten PK3103 i emnefeltet. Innsendingsfrist tirsdag klokka 16.15. Avsender-adressen må være registrert hos et mediehus eller oppgi frilans-oppdrag. Vi kan ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen. For akkreditert presse er oppmøte senest klokken 15.45. Ta med gyldig pressekort og ID.

SMK legger til rette for deling av video og bilder. Bilder til fri bruk publiseres på Flickr. Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode:

<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/k7fvkgpt/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Pressekontakt er statssekretær Rune Alstadsæter, telefon 91 55 84 19, e-post ral@smk.dep.no og kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse, telefon 99 21 46 10, e-post ahj@smk.dep.no.

Pressekontakt for helse- og omsorgsministeren er pressevakten på 94 84 97 49.

Pressekontakt for justis- og beredskapsministeren er kommunikasjonssjef Trude Larstad, telefon 93 66 77 42, e-post trude.larstad@jd.dep.no.