Historisk arkiv

Koronasituasjonen: Pressekonferanse om nye næringslivstiltak

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Statsministerens kontor

Regjeringen har i dag møte med flere organisasjoner fra næringslivet. Formålet med møtet er å kartlegge konsekvenser, få innspill og målrette tiltak for å trygge jobber, hjelpe bedrifter i en krevende situasjon og sikre næringslivet i tiden som kommer.

Statsministeren og finansministeren vil i kveld orientere om nye økonomiske tiltak for å håndtere den økonomiske situasjonen under korona-pandemien.

Sted: Statsministerens kontor, Glacisgata 1
Tidspunkt: Søndag 15. mars kl. 19.05*

Nett-tv Pressekonferanse om næringslivstiltak

Se sendingen her

Se sendingen her

Presse som ikke har anledning til å møte eller som ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til smkinfo@smk.dep.no med teksten PK1503 i emnefeltet. Innsendingsfrist klokka 1915. Avsender-adressen må vere registrert hos et mediehus eller oppgi frilans-oppdrag. Vi kan ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen. For de som ønsker å delta er oppmøte senest klokken 1845. Ta med gyldig pressekort og ID.

Pressekontakt er politisk rådgiver Hannah Sumeja Atic, telefon 93 26 13 98, e-post hsat@smk.dep.no og kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse, telefon 99 21 46 10, e-post ahj@smk.dep.no.

Flere omfattende tiltak er innført for å hindre spredning av korona-viruset blant befolkningen. Departementene og SMK har innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Vi ber derfor redaksjonene begrense oppmøte av journalister og fotografer fra hvert mediehus til et minimum og forutsetter at frammøtte følger helsemyndighetenes anbefalinger for smittevern. Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon.

SMK legger til rette for deling av video og bilder. Bilder til fri bruk publiseres på Flickr. Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette er Lars-Svanberg.Jakobsen@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode:

<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/k7fvkgpt/wowza.js' type='text/javascript'></script>