Historisk arkiv

Statsministeren holder pressekonferanse for barn

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Statsministerens kontor

Mange barn har spørsmål om korona-viruset. Derfor arrangerer regjeringen, i samarbeid med NRK Supernytt og Aftenposten Jr, en egen pressekonferanse for barn.

Statsminister Erna Solberg, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby stiller for å svare på spørsmål.

Nett-tv Statsministeren holder pressekonferanse for barn

Se sendingen her

Se sendingen her

Sted: Statsministerens kontor, Glacisgata 1
Tidspunkt: Mandag 16. mars kl. 10.30

Spørsmål sendes inn via https://nrksuper.no/, på e-post til supernytt@nrk.no eller til Aftenposten Jr.

Pressekonferansen er ikke åpen for voksen-journalister. Den sendes direkte, kan sees på www.regjeringen.no og er tilgjengelig dersom flere ønsker å sende den. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette er Lars-Svanberg.Jakobsen@dss.dep.no. Bilder til fri bruk publiseres på Flickr.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode:

<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/k7fvkgpt/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Pressekontakt er politisk rådgivar Hannah Sumeja Atic, telefon 93 26 13 98, e-post hsat@smk.dep.no og kommunikasjonsrådgivar Eirin Larsen, telefon 90 97 32 66, e-post eil@smk.dep.no.

(Pressemeldingen er endret etter publisering for å tilgjengeliggjøre mer innhold fra pressekonferansen.)