Historisk arkiv

Regjeringen har sendt utkast til Norges strategi for bærekraftig utvikling på høring

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Finansdepartementet

Tirsdag 5. juni sendte Regjeringen utkast til Norges nye strategi for bærekraftig utvikling på offentlig høring. Strategien skal gi retning til Regjeringens arbeid med bærekraftig utvikling i årene framover og for hvordan befolkningen kan bidra. Etter høring i sommer skal strategien presenteres i Nasjonalbudsjettet for 2008 i høst. Samtidig sendes det på høring et notat om videreutvikling av bærekraftindikatorene. (05.06.2007)

Tirsdag 5. juni la Regjeringen fram Norges nye strategi for bærekraftig utvikling. Strategien skal gi retning til Regjeringens arbeid med bærekraftig utvikling i årene framover og for hvordan befolkningen kan bidra. Etter offentlig høring i sommer skal strategien presenteres i Nasjonalbudsjettet for 2008 i høst.

Som del av arbeidet med strategien arbeides det med å videreutvikle indikatorene for bærekraftig utvikling. Det er kommet inn mange innspill til dette arbeidet.  De viktigste innspillene og vurderingene legges derfor fram i et eget notat samtidig med strategien. 


Utkast til Norges strategi for bærekraftig utvikling

Notat om videreutvikling av bærekraftindikatorene

 

Høringsfrist er 15. august.  

For å få tilsendt en skriftlig utgave av strategien og indikatornotatet, kontakt:  

Finansdepartementet,
Økonomiavdelingen
Akersgt. 40
Postboks 8008 Dep.
0030 Oslo

tlf. 22244503 faks. 22249509