Historisk arkiv

Nysatsing på fisk

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fiskeri- og kystdepartementet

- Jeg er glad for at dere som representerer framtida, gir meg en anledning til å presentere mitt syn på enkelte viktige utfordringer i marin sektor i tida framover, sa fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen da hun i dag innledet om status og framtida i norsk fiskeripolitikk under Natur og ungdoms dagskonferanse Fisk!

- Jeg er glad for at dere som representerer framtida, gir meg en anledning til å presentere mitt syn på enkelte viktige utfordringer i marin sektor i tida framover, sa fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen da hun innledet om status og framtida i norsk fiskeripolitikk under Natur og ungdoms dagskonferanse Fisk!

Statsråden understreket at hun ser engasjement og interesse fra andre miljøer som et absolutt pluss. - Lokalpolitikere - og engasjerte mennesker - som dere, kan tilføre politikken, og næringas framtidige utvikling, nye impulser og korrektiver, sa hun blant annet.

Innlegget ble holdt i anledning av Natur og ungdoms opplæringsseminar der nysatsing på fisk er et temaområde i organisasjonen.