Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Historisk arkiv

Kjempeløft for Dansens Hus

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kultur- og kirkedepartementet

Tilskuddet til Dansens Hus er økt med 9,2 millioner kroner til 28,2 millioner kroner i 2008. Tilskuddet skal dekke økte faste kostnader og styrke produksjon og formidling av dansekunst.

Tilskuddet til Dansens Hus er økt med 9,2 millioner kroner til 28,2 millioner kroner i 2008.  Tilskuddet skal dekke økte faste kostnader og styrke produksjon og formidling av dansekunst.

- Med egne lokaler for produksjon og visninger er grunnlaget skapt for et betydelig løft for samtidsdansen til stor glede for publikum. Dansens Hus skal være et nasjonalt møtested for dansekunstnere og deres publikum. Dansens Hus skal også være en kompetent og profesjonell scene og produksjonssted for dansekunst av høy kvalitet i tillegg til å være en aktiv formidler av norsk dansekunst, sier kulturminister Trond Giske.

Dansens Hus tar i bruk egne lokaler høsten 2007. Offisiell åpning av Dansens Hus er planlagt til 29. februar 2008. Tilskuddsøkningen dekker økte kostnader til husleie og drift samt høyere aktivitetsnivå i egne lokaler.

Til toppen