Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Historisk arkiv

Presentasjon av rapport: Kostnader ved å innføre nye energikrav i bygg

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kommunal- og regionaldepartementet

Kommunal- og regionaldepartementet inviterer til møte 23. august for å presentere rapporten ”Konsekvensanalyse av å innføre nye forskriftskrav til energieffektivisering av bygg”.

Å bruke energi mer effektivt er et viktig miljøtiltak, og potensialet er stort. Arnstad-gruppas rapport om energieffektivisering i bygg viser at det er mulig å halvere energibruken i norske bygg innen 2040. Gruppa foreslo derfor skjerpede energikrav til både nybygg og eksisterende bygg.

Departementet har engasjert Analyse & Strategi og Multiconsult til å se nærmere på konsekvenser av mulige framtidige energikrav. Rapporten ble overlevert i mai 2011. Departementet inviterer til et møte 23. august om rapporten for fagmiljøer innen energibruk i bygg. Vi ønsker innspill til videre arbeid med temaet.

Analyse & Strategi og Multiconsult vil presentere sin rapport, og det vil bli mulig å stille spørsmål og gi kommentarer til rapporten på møtet.

  • Tid: Tirsdag 23. august 2011, kl. 09.00-12.00
  • Sted: Regjeringskvartalet, Akersgata 59 (R5), møterom D2511
  • Påmelding: Møtet er åpent for alle interesserte, men det er begrenset antall deltagerplasser. Vi ber om elektronisk påmelding innen torsdag 18. august.
  • Kontaktperson: Rådgiver Marit Hepsø, tlf: 22 24 72 26. 

 

Til toppen