Historisk arkiv

Valgerd Svarstad Haugland ny styreleder i Antidoping Norge

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kulturdepartementet

Påtroppende fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland ble i styremøte i Antidoping Norge 20. juni 2011 valgt til ny styreleder.

Påtroppende fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland ble i styremøte i Antidoping Norge 20. juni 2011 valgt til ny styreleder. Svarstad Haugland ble oppnevnt som medlem i styret for Antidoping Norge i fjor, og erstatter nå advokat Jens Kristian Thune som styreleder. Thune har vært styreleder fra stiftelsen ble opprettet 1. juli 2003. Han har sittet i to perioder (åtte år til sammen) og kunne dermed ikke gjenvelges.

Kulturminister Anniken Huitfeldt og idrettspresident Børre Rognlien takker Thune for hans ledelse av Antidoping Norge gjennom åtte år.

– Antidoping Norge har systematisk og strategisk jobbet for en ren idrett og et dopingfritt samfunn, sier Anniken Huitfeldt.

Lege og professor i medisin ved NTNU i Trondheim, Inggard Lereim, er gjenoppnevnt i Antidoping Norges styre og fortsetter som stiftelsens nestleder. Tidligere ordfører i Voss, Bjørn Christensen, er gjenoppnevnt som medlem i styret. Advokat Knut-Marius Sture er oppnevnt som nytt styremedlem i Antidoping Norge.

Med dette er styret i Antidoping Norge:

Styreleder Valgerd Svarstad Haugland
Nestleder Inggard Lereim
Styremedlem Bjørn Christensen
Styremedlem Ingrid Kristiansen
Styremedlem Randi Gustad
Styremedlem Knut-Marius Sture