Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Historisk arkiv

Oppdatert på landbruk og matnyheter i høst

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Hvordan går arbeidet med den nye stortingsmeldingen om landbruk og mat? Hva skjer videre i 2010 rundt WTO-forhandlingene? Vil du holde deg oppdatert på fag- og politikkområdet landbruk og mat, kan du skaffe deg en gratis nyhetstjeneste fra Landbruks- og matdepartementets nettside.

Hvordan går arbeidet med den nye stortingsmeldingen om landbruk og mat? Hva skjer videre i 2010 rundt WTO-forhandlingene? Vil du holde deg oppdatert på fag- og politikkområdet landbruk og mat, kan du skaffe deg en gratis nyhetstjeneste fra Landbruks- og matdepartementets nettside.

Hver dag kan du få en e-post som inneholder en nyhetspakke, og du kan selv velge ut spesielt interessante områder.

Du kan også abonnere på nettsidene til Landbruks- og matdepartementet (LMD) som RSS-feed. Det gir deg muligheten til å få sakene i det øyeblikket de legges ut på nettet. I første omgang er det sidene Nyheter og Pressemeldinger som er tilrettelagt for RSS.

Hva skjer?
Hva skjer videre i 2010 rundt WTO-forhandlingene og FAOs (FNs mat- og landbruksorganisasjon) kamp for global matsikkerhet. Hva mener landbruks- og matministeren om sentrale landbrukspolitiske spørsmål? Hva sier de ulike høringsinstansene om forslag til forskrifter og ovendringer? Hva skjer innenfor området landbruk og klima? Hvordan følger LMDs etater opp? Disse og en rekke sentrale spørsmål besvares og belyses daglig på LMDs nettside med korte nyheter, bakgrunnsstoff og statsrådens foredrag, kronikker og innlegg.

Vil du holde deg oppdatert på fag- og politikkområdet landbruk og mat, kan du skaffe deg en gratis nyhetstjeneste fra Landbruks- og matdepartementets nettside.

Til toppen