Historisk arkiv

Går i forhandlinger med staten

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Jordbrukets forhandlingsutvalg har i dag meddelt at de går i forhandlinger med staten i årets jordbruksoppgjør. Utgangspunkt er statens tilbud som ble lagt frem tirsdag, 7.mai.

Jordbrukets forhandlingsutvalg har i dag meddelt at de går i forhandlinger med staten i årets jordbruksoppgjør. Utgangspunkt er statens tilbud som ble lagt frem tirsdag, 7. mai.

Det var jordbrukets forhandlingsleder og lederen i Norges Bondelaget, Nils T. Bjørke og lederen i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Merete Furuberg, som orienterte statens forhandlingsleder, Leif Forsell, om dette kl 09.30 i dag.

Landbruks- og matdepartementet legger ut informasjon på denne hjemmesiden når det foreligger avklaringer i årets jordbruksforhandlinger.   

Fra venstre: Statens forhandlingsleder Leif Forsell,  leder i Norges Bondelag Nils T. Bjørke og  leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag Merete Furuberg.
Fra venstre: Statens forhandlingsleder Leif Forsell, leder i Norges Bondelag Nils T. Bjørke og leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag Merete Furuberg under møtet i dag. (Foto: LMD)