Historisk arkiv

Invitasjon til møte - Oppstart av kunnskapsinnhenting

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Olje- og energidepartementet

Invitasjon til møte med olje- og energiministeren i anledning at Olje- og energidepartementet skal gjennomføre kunnskapsinnhenting om virkninger av petroleumsvirksomhet i nordøstlig Norskehav.

Kunnskapsinnhentingen skal omfatte de uåpnede deler av Nordland IV, V, VI, VII og Troms II. Kunnskapen som samles inn, skal kunne brukes i en eventuell konsekvensutredning om petroleumsvirksomhet. Kunnskapen som samles inn, skal kunne brukes som grunnlag for neste oppdatering av forvaltningsplanen.

Temaene for kunnskapsinnhenting vil blant annet inkludere samfunns- og næringsmessige virkninger og ringvirkninger, herunder virkninger for reiseliv og fiskerinæringen. Temaene vil bli fastsatt i samspill med regionale og lokale myndigheter, sektormyndigheter og fagmiljøer.

Som et element i samspillet med regionale og lokale myndigheter inviterer Olje- og energiminister Ola Borten Moe til oppstartsmøter for arbeidet med kunnskapsinnhentingen i nordøstlig del av Norskehavet. Også næringsaktører, organisasjoner og andre interesserte er velkommen til møtet.

Innspillsmøter holdes følgende steder:

Sted og tidspunkt Påmelding                                       
Harstad tirsdag 30. august kl. 11:30-13:30 Thon Hotel, møterom Vågsfjord KI-Harstad@oed.dep.no
Stokmarknes tirsdag 30. august kl. 16:00-18:00 Vesterålen Hotel og kongressenter (Kinnarps) KI-Stokmarknes@oed.dep.no 
Svolvær onsdag 31. august kl: 09:00-11:00 Thon Hotel KI-Svolvar@oed.dep.no
Bodø 31. august kl: 12:30- 13:50 Universitetet i Nordland, Auditorium Petter Dass (A14) KI-Bodo@oed.dep.no

Møtet er åpent for alle, men lokalene rommer maksimalt 100 personer. Send påmelding til innen utgangen av 25.august. For oppdatert informasjon se regjeringen.no/oed. 

Vel møtt!