Historisk arkiv

Regjeringen ut i landet - statsministeren til Nord-Norge

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Regjeringen fortsetter tradisjonen med å reise ut for å treffe folk og for å se hvordan regjeringens politikk har forandret landet. De to neste ukene vil alle fylker få besøk av en eller flere av regjeringens medlemmer.

- Det er viktig for oss å reise ut og treffe folk for å lytte og få nye ideer. Vi vil også se på hvordan regjeringens politikk med styrket fellesskapsløsninger gjør en forskjell, sier statsminister Jens Stoltenberg.

Statsminister Stoltenberg reiser til Bodø, Narvik og Harstad der han blant annet skal besøke et aktivitetssenter for ungdom og han skal holde et foredrag om demokrati for elever i videregående skole.

To ganger i året reiser hele regjeringen landet rundt for å besøke blant annet skoler og utdanningsinstitusjoner, barnehager, bedrifter, sykehus og ulike omsorgsinstitusjoner. Statsrådene skal være med på åpne møter, møte det frivillige Norge og treffe partilag og kommunepolitikere. Alle landets fylker får besøk. Vedlagt følger en oversikt over hvor statsrådene er på besøk, og over aktivitetene som er planlagt under besøkene.

Presentasjon Regjeringen ut i landet