Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 371174

Dato: 12.09.2021

Nå er det nok! Dette må stoppe nå!

Nå handler det ikke lenger om smittevern og forebygging. Nå handler det om kontroll. Alle ser at det som skjer er helt uten logikk. For hvilken dokumentasjon og beviselig fakta ligger bak restriksjonene? Med all den dokumentasjonen og statistikken som er tilgjengelig, så ser en tydelig at dette ikke henger sammen.

Statistikken viser at dødstallene har vært lavere i denne tiden en i vanlige år.

Det har vært færre innlagt med influensakomplikasjoner en andre år.

Den vanlige influensa sesongen kom ikke?

Et virus er en nanopartikkel som er 1000 ganger MINDRE en hullene i et munnbind. Avstand fungerer kun ute i friluft da alle i et rom puster i samme luften og derfor også vil dele de nanopartikklene som er der tross munnbind.

I følge den rettsaken som ble holdt i Canada nå, så har et C19 virus aldri blitt isolert og ingen mutasjoner heller. Alle som har vært syke og de som har dødd, de har hatt et virus, farlig, men alle virusene har vært kjente fra før. RSV, SARS, mykoplasma etc.

Medisinindustrien har i årevis forsøkt å lage en vaksine mot slike virus som SARS uten å klare det. Så nå skal de liksom på noen måneder ha klart det mot et nytt virus som de selv sier at de ikke har isolert?

Det er også betenkelig at den såkalte vaksinen ble bestillt inn i 2017. Altså før det "ukjente og nye" viruset kom. Da må det være lov å spørre hva som er i den.

Testpinnene er heller ikke ment for å teste folk på denne måten. I følge oppfinneren så er de ikke laget for det, og i hvert fall ikke for å kjøres i 45 intervaller. Den inneholder også kjemikalier som ikke er tillatt brukt i mat. Hvorfor brukes den da direkte på slimhinner? Også våre barn som knapt blir syke av influensaen, må putte dette opp i nesen.

Og hva fører det til at barn skremmes på denne måten når de må teste seg for å se om de har et farlig virus? Det gir både angst og usikkerhet. Hva kan det gi av fremtidige psykiske problemer?

Så nå er spørsmålet om folk testes for et virus som ikke finnes med en test som er fylt av kjemikalier og som heller ikke er riktig?

Å innføre "Koronapass" strider også mot menneskerettighetene og mot grunnloven.

Et "Koronapass" bryter også mot personvernet da hvem som helst kan kreve tilgang til private medisinske opplysninger

Et "Koronapass" vil fungere som en jødestjerne og en måte å merke folk på. Det er uhørt!

Et "Koronapas" vil gi klasseskille og styrt urettferdighet.

Et "Koronapass" hjelper ingen da statistikken viser at det er de injiserte som sprer smitten mest, og det er også dem som er i flertall av de innlagte på sykehus.

Statistikken viser også at dødeligheten blant de "vaksinerte" er høyere en hos de uvaksinerte. I Norge så vokser statistikken over bivirkninger hver eneste dag.

På Pfizer sine egne nettsider kan en lese om bivirkningene og faren med injeksjonen. Der står det advarsler. Det står også hvem som den ikke er ment for etc. F.eks at den ikke må brukes av gravide eller de som vil ha barn. Den kan føre til både aborter og sterilitet. Det står også at den kan være dødelig og at den også kan gi senskader og bivirkninger på lengre sikt. De fraskriver seg alt ansvar for skader og dødsfall.

Når en tenker på at reiseforsikring og vanlig livsforsikring kan slutte å gjelde ved dødsfall, bivirkninger eller skader når en tar medisinske injeksjoner som ikke er godkjente, så kan dette også få store konsekvenser for folk.

I tillegg så viser statistikken alt restriksjonene har ødelagt av både mennesker, økonomi og levevei. Tallene for psykiske syke og selvmord har økt drastisk.

Så galskapen må stoppe nå. Landet vårt er i ferd med å bli et diktatur med apartheid tilstander. Det er ikke slik det skal være i et fritt land med et fritt folk.