Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 135931

Dato: 16.09.2021

NEI TAKK til forlengelser av tiltak!

Folk er utrolig lei, jeg er en av dem.

De fleste er fullvaksinerte nå og flere skal det bli. Det er på tid å åpne opp igjen. Føler det nå brukes for å kontrollerer befolkningen, ikke for å ha kontroll.

Alle de reglene som er laget og omgjort flere ganger, gjør at det blir praktisert forskjellig nesten fra gang til gang man passere grensen. Alle føler avmakt og frustrasjon, da det ikke lengre er noe logisk i alle regler og grunner.

Den psykiske folkehelsen har lidd nok.

Barn under 12 og de som ikke kan/vil bli vaksinert, vil nå holdes utenfor et vanlig liv. Familier med barn kjenner forsatt på hvor vanskelig alt er. Å reise over grensen med barn har blitt helt umulig, pga karantene regler. Barn savner familie, fritidsboliger, og vi som bor nærme grensen, bare å ta en tur til venner, slik de oppvokst med. La barna få tilbake livene sine, de har lidd nok siden Jan.20.

Vi har vært tålmodige i lang tid. Danmark og Svergie fjerner alle korona restriksjoner, vi burde følge dem.

Det er folk som venter på å se kjære, andre som vil gifte seg med fest og invitere familie fra utlandet, studenter som vil bli bedre kjent i egen by og få venner og folk som vil på utveksling ute i verden. Vi har alle fått nok av ulogiske regler og merkelig forklaringer, som en hver oppegående stiller spørsmål til.

Nei til forlengede tiltak og ja til en normal hverdag.