Høringssvar fra Arild Berget

Dato: 24.09.2021

Da jeg i mars i fjor kom med fly fra Bangkok, syntes jeg situasjonen virket skummel. Jeg hadde med meg mange munnbind fra Thailand, som jeg brukte når jeg var sammen med andre mennesker. Her i småbyen var jeg alene om å bruke maske, og folk så rart på meg.

Etter et par måneder la jeg munnbindene i en skuff, og har siden ikke brukt dem. Det var jo ingen rundt meg som ble syke. Og til denne dag, etter halvannet år, kjenner jeg fortsatt ikke et eneste menneske som er blitt rammet dette "dødelige viruset".

Men i mediene, for eksempel i NRK og VG, dør folk i hopetall, spesielt i India og USA. Det kan godt være at det er riktig, men i så fall har det å gjøre med overvekt og generelt dårlig helse. Aftenposten har skrevet om at innvandrerbefolkningen er overrepresentert når det gjelder innleggelse på sykehus. Det er ingen overraskelse. Når man har mørk hud og bor i vinterlandet Norge, burde man ikke tildekke seg mer enn nødvendig. Vil man ha et velfungerende immunforsvar, må man ha tilførsel av D-vitamin (pluss sink, selen og C-vitamin m.m.).

Etter min mening har helsemyndighetene sviktet totalt. Det er oppsiktsvekkende at de kun anbefaler tiltak som har en ødeleggende effekt på oss mennesker.

For rundt tredve år siden begynte ungdommen å få allergier mot mange ting. Da ble vi oppfordret til å desinfisere og sterilisere og holde alt rundt oss skinnende rent. Jeg kan ennå huske at på NRK Radio sa en kvinnelig lege fra Bergen at det er galskap. Det er det motsatte som skal til. Hun avsluttet med å si at det beste for barn og unge er å vokse opp på en bondegård, blant dyr og møkk og halm.

Jeg har fått med meg at alt om coronaviruset skal hemmeligholdes i 60 år. Det vil si at dere på lavere nivå i departementet heller ikke vet hva som egentlig foregår.

Mitt råd til dere er: Tenk selv! Og les denne urovekkende artikkelen om hvordan hodeløse tiltak har ødelagt barns immunforsvar.

https://www.nrk.no/norge/flere-barn-til-sykehus-med-luftveissykdommer-1.15655232