Høringssvar fra Isabelle Elise Sanne Hjerterik

Dato: 24.09.2021

En forlengelse er det overhode ikke behov for, av flere grunner:

- Dette viruset har vist seg å ikke være farligere enn influensa.

- Det finnes dokumentert effektive medisiner, som IKKE blir brukt. I land/områder der disse medisinene brukes finnes det knapt dødsfall.

- Det er få dødsfall, selv når de effektive medisinene ikke har blitt brukt

- Nedstengninger og alle tiltakene har gjort mye mer skade enn godt. Både personlige tragedier (selvmord/psykiske problemer/økonomisk ruin) og samfunnsøkonomisk

- PCR-testene som brukes er ikke egnet til formålet. De har vist seg å være meget upålitelige og vise en stor andel falske positive. Det betyr at det hele er gjort på feil grunnlag, og det kan ikke fortsette. At hele den såkalte pandemien er oppblåst/konstruert, den er ikke reell.

- Gi heller befolkningen gode råd om hvordan de kan styrke sitt naturlige immunforsvar, slik at de får er lett sykdomsforløp. Og naturlig immunitet fordi man har hatt sykdommen er meget effektivt har det vist seg, mye bedre enn hva vaksinene kan gjøre.

- Koronasertifikat strider mot grunnloven. I tillegg blir de gitt på feil grunnlag, fordi det ser ut til at de vaksinerte kan både smitte og bli syke på lik linje som uvaksinerte. Kanskje mer til og med.

- Mange vaksinerer seg for å få koronasertifikat og kunne reise. Det å opprettholde koronasertifikat når vaksinene er eksprimentelle og det rapporteres om masse bivirkninger er fullstendig UETISK! Ansvarlige myndigheter har fått masser av informasjon og advarsler fra forskere og leger/helsepersonell verden over om disse vaksinene og virkning/forventede bivirkninger. Så ingen kan gjemme seg bak at de ikke visste.

Å FORLENGE DETTE FREM TIL 2022 ER HELT UAKSEPTABELT.