Høringssvar fra Øygunn Mikalsen

Dato: 16.09.2021

Det finnes ingen logikk i å fortsette disse tiltakene! De som ønsker det, har fått sine vaksiner, de andre har rett til å si nei. I tillegg viser det seg at vaksinene ikke har ønsket effekt. På tide å la folk bygge opp naturlig immunitet.

Den forsøkte "tvangen" på å få alle til å vaksinere seg, bryter med menneskerettighetene og andre lover, og blir nesten tragikomisk når man ser at vaksinene ikke virker som de skal. Jeg oppfatter nedstenging, tvangstesting, isolering osv som et bevisst forsøk på å presse alle til å la seg injisere.

Det er på tide å slutte med dette medisinske eksperimentet der Norges befolkning er testkaniner. Og spesielt mtp de unge! Det viser seg jo at de tåler covid særdeles godt, ergo bør de absolutt ikke være med i dette eksperimentet! Om de tåler isolasjon, fryktbaserte meldinger via media, tvangstesting osv er jeg ikke like sikker på. Jeg frykter mange vil lide pga dette.

Vi lever i et demokratisk samfunn. Alle bør ha rett til å velge for seg selv og for sine barn om de vil ta vaksine eller ikke. Aldri før har vaksiner/eksperimentvaksiner vært påbudt. På tide å fjerne tvang, la menneskerettighetene gjelde og roe ned!