Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 736250

Dato: 13.09.2021

Det er på høy tid å stikke en finger i jorden og innrømme sine feilvurderinger. Vi er alle mennesker. Det er lov å gjøre feil.

Vi var alle der i mars 2020 at vi trodde dette kunne dreie seg om en faktisk pandemi. Men! Det er noe som heter allmennkunnskap. Eksempelvis: Det finnes to typer influensavirus: Korona og Rhino. Korona har fått sitt navn pga formen (samme som det ytre skallet på solen vår), og Rhino fordi det skal ha kommet fra et Nesehorn. Varianten av Korona som vi kjenner som "Covid-19" skal ha noen andre arvestoffer (flaggermus) som skal ha vært mer dødelig enn tradisjonelt korona-virus ettersom det angriper lungene på en måte som korona ikke har angripet lungene tidligere.

Et virus vil naturlig mutere. Mer smittsomt og mindre skadelig. Viruset vil gjøre dette for å overleve i vertskapet sitt. Et virus vil i naturens gang gjøre alt det kan for å ikke ta livet av vertskapet sitt (mennesker og dyr som det har smittet). Korona-varianten har for lengst mutert innen de første "vaksinene" ble nød-godkjent. Ingen andre vaksiner med MNRA-teknologien har tidligere blitt godkjent.

Eksperter advarer nå, inn mot en ny influensasesong, at det kan være fare for større dødlighet enn normalt med både Rhino og Korona. Dette er også helt naturlig, da vi har unngått naturlig kontakt med andre mennesker, spritet bort naturlige bakterier og blitt pålagt munnbind der vi vanligvis kunne puste normalt og smitte hverandre med uskadeliggjørende virus og bakterier. Studier viser også at de vaksinerte (MNRA) vil ha et immunforsvar på en sjettedel av normal styrke. Dødstall vil stige!

En videreføring av smitteverntiltakene vil føre til enda større ødeleggelser for samfunnet. Den eneste naturlige agendaen for dette må være at våre politikere sikter på høythengende status-jobber etter endt karriære. Det er jo stortingsvalg, og de som bestemmer nå, vil gå ut som "verdens beste" igjen, slik at deres CV er imponerende.

NEI TAKK TIL VIDEREFØRING OG NOK EN STRATEGISK ENDRING I SMITTEVERNLOVEN!

Det aller meste her er allmennkunnskap. Hvorfor sier ikke massemedia noe om dette? Se til smittevernloven (endret 2015) §4-8. Media skal gjengi meldinger fra helsemyndighetene MOT VEDERLAG!! Til deg som leser dette: Dersom du skal operere ryggen. Vil du høre på resepsjonisten på sykehuset, eller vil du høre på kirurgen som skal operere deg?

Våre folkevalgte er ikke annet enn resepsjonister for FHI - som forøvrig er det eneste private foretaket i Norge som er unnlatt riksrevisjon. Er det på tide å minne om hva som skjedde i 1988? Vaksineforsøket på Meningokokksykdom gikk ikke så bra. De resterende dosene som ikke ble brukt på Norges forsøkskaniner ble sendt til New Zealand og tok livet av veldig mange barn. Prøv å spør ansatte i FHI fra denne perioden om de vil ta en ferietur til New Zealand. Det vil de ikke, for å unngå arrestasjoner.

En vaksine skal beskytte oss fra å ikke bli smittet. HVORFOR skal man vise ovenfor andre, at man ønsker å unngå sykdom for å beholde friheten. Er ikke dette opp til en hver person selv?? "Koronapass" er ikke noe annet enn en måte å kontrollere befolkningen på. Dette MÅ ikke få lov til å fortsette. Våre folkevalgte skal gjøre det de kan for å beskytte befolkningen. En videreføring BRYTER MED grunnloven, vår individuelle frihet, personvern (EMK) og MÅ stoppes!

Tidligere har vi her i landet ligget på en dødlighet av influensa på ca 900 personer i en vanlig influensasesong. På snart TO ÅR med "korona" er det UNDER 900 totalt som er døde av virusvarianten. Ja, covid-19 var mer dødelig i begynnelsen. Ikke nå lenger.

TILTAKENE MÅ STOPPES OG VI MÅ FÅ VÅRE LIV TILBAKE.