Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 186325

Dato: 11.09.2021

Hei og,

nei takk!

NEI til deres forslag. Det er ingen grunn å forlenge midlertidige forskrifter rund "korona sertifikat", innreise karantene, isolering og begrensninger i bevegelses friheten fordi PCR testene ikke 100% kan påvise corona virus. Diese testene er upålitelig og gir i fleste tilfeller feil/ikke presise resultater. Studier rund upålitelighet og farlighet av PCR test er allerede blitt gjennomført av medisin forskere på universiteter i forskjellige land.

PCR testene er ikke presise og dermed kan dere ikke forlenge deres "lovhjemmel".

Ethylenoksid på PCR pinner er genøddelegende og blir brukt til sterilisation av mennesker. DET ER ULOVLIG Å BRUKE ETHYLENOKSID fordi det er en gift som brukes til å "verne" planter - dette er en plantevernmiddel forbundet med akut KREFTRISIKO og forbudt i EU og EØS. Og dere vet at bruk av ethylenoksid i sjølv små mengder er ulovlig. Dere vil at barna og ungene våre skal stikke disse giftige kreftforårsakende PCR pinnene 2x uken for å sterilisere de dermed i små mengder! Hvordan kan dere forsvare dette?!!?

Dere øddeleger hele menneskets liv og helse med deres "vaksiner" og pcr tester. Håper at dette får konsekvenser for dere og at dere blir straffet etter retten for slik genosid på oss fredelige folk som ha gitt dere tillit - som dere er i ferd å misbruke.

Så, slutt å drive eksperimentelle drapmetoder på oss voksne og særlig på våre barn og unge!

Bort fra at dere vil opprettholde midlertidige corona forskrifter som baserer på falske PCR resultaterer gir også corona "vaksiner" IKKE noe beskyttelse mot corona - tvertimot skader corona vaksine helsen til så mange mennesker! Det er så mange mennesker som tok deres genmodifisert middel som dere kaller for corona "vaksine" og er nå alvorlig syke eller har dødd.

NOK er nok:

Gir avslag til deres forslag.