Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 158532

Dato: 20.09.2021

Folket har talt, og regjeringen er avsatt.

Illusjonen om at det var et demokrati har blitt avslørt, og Erna må være stolt av denne prestasjonen. Blottet for selvinnsikt, uten noen form for integritet og mot, har Erna med visse instanser påtatt seg ansvaret for utenlandske interesser på bekostning av det norske folk.

Skulle den nye regjeringen tillate å forlenge dette udemokratiske og den skjulte agendaen, vil folket måtte vise sin styrke ved samhold.
Land etter land, står folket opp, mens media er taus som noen pompøse marionetter.
Å påstå at det er en skjult agenda, er ingen konspirasjonsteori, bare en konspirasjon. Og beviset er her oppe i dagen. Regjeringen ba om 100 års hemmelighold, men fikk bare 60 år. 100 års hemmelighold? For hva da? En helsekrise? Den er jo ikke hemmelig, og alle håndteringer er jo viden kjent. Enkelt resonnement, en konspirasjon. Ingen toppolitiker, offentlig statsperson eller en i offentlig forvaltning forsømmer sin plikt såpass mye at de klarer å slette alle meldinger, miste alle eposter og alt annet er fordunstet. Og ikke nok med det, det samme har skjedd i Sverige og Danmark. Tro det den som vil, men dette er ikke tilfeldig, og når det samme skjer i flere land, da er det matematisk umulig at det samme skjer i tre land samtidig.

Kan holde på i det lange løp, men interessen vil fort dale.

Gi dere med dette nå, stå opp for det norsk folk. Den avtroppende regjeringen vil få sin straff i rettsapparatet, tro meg. Det eneste vi ser, er at historien gjentar seg.

Den nye regjeringen må forkaste dette patetiske forslaget, og aldri innføre noe lignende i vårt norsk land.