Høringssvar fra Maria Zahl

Dato: 14.09.2021

Covid-19 er ikke en trussel for folkehelsen lengre når det både finnes vaksiner og behandlinger mot denne sykdommen som viser seg å være mildere enn først antatt.

En stor andel av Norges befolkning har også immunitet mot denne sykdommen etter gjennomgått sykdom.

Det er ulogisk å fortsette en praksis med karantene hotell og coronapass som et forsøk på å begrense smitte når det ikke finnes vitenskapelige belegg for å hevde at dette faktisk hindrer smitte.

Vaksinene er laget med en ny teknologi som begrenser alvorlig sykdom for enkeltmennesket som tar vaksinen, men det finnes ikke vitenskapelige bevis på at den hindrer smittespredning.

Dette forklares på Pfeizer sin egen hjemme side og Pfeizers egne forskningsresultater fra Israel hvor de har brukt befolkningen som en del av sitt testprosjekt for vaksinen etter avtale med landets statsminister.

Poenget med karantenehotell og pass for å bevege seg i et fritt samfunn har ingen annen hensikt en falsk trygghet og kontroll.

Det er diskriminerende og frihetsberøvelse av enkeltmenneskets rett.

Skadene av å utøve denne typen kontroll og frihetsberøvelse over tid på en befolkning er derimot en reel trussel mot folkehelsen, både den psykiske helsen og den fysiske helsen. Nå må frykt kampanjen fra regjeringen avsluttes og positive forskningsresultater må frem.

Vi har ikke lenger en alvorlig sykdom som truer menneskeheten annet enn korrupsjon og makteliten i EU.