Høringssvar fra Arne Pedersen

Dato: 14.09.2021

Forlengelser av smittevern loven og nedbrytningen av demokratiet må opphøre.

Myndighetene har ingen grunn for å videreføre så streng smitte vernslov når meste parten av befolkningen er vaksinert. Dette er maktmisbruk på det groveste og gir ingen mening. Hva er vitsen med vaksiner da? Eller har regjeringen en agenda her?..

La folket få tilbake hverdagen sin. JA til frihet og NEI til maktmisbruk og tyraniske statsledere som ikke stoler på sin egen befolkning.

Rett og slett skammelig. Her har den norske befolkning vært loyale mot den norske statsmakta altfor lenge.

Det er ikke folket som skal tjene regjerningen men motsatt, men man kan begynne å lure. Folk mister tilslutt tiltro til myndighetene hvis dette forsetter.

Slutt å plage folket med dette ondsinnede smitteverns diktaturet og se til å gi folket tilbake friheten til å bestemme selv.

Gjemmer regjeringen seg bak en pandemi for å diktere folks frihet? Helt greit at regjeringen i begynnelsen av pandemien vil holde smitten under kontroll men det er gått 18 måneder. Hva er det dere holder på med? har man ikke tatt lærdom på 18 måneder? Hva har skjedd i Norge på denne tiden så lenge regjeringen ønsker å videreføre smitteverns diktaturet?

Hvilke ondsinnede gjerninger som skjuler seg bak såkalte gode intensjoner som det legges opp til her er ikke godt å si men ondt må det være så lenge korona kommisjonen vedtok å holde innsyn hemmelig i 60år! Her spiller man ikke med åpne kort over for egen befolkning.