Høringssvar fra heimyk@hotmail.com

Dato: 11.09.2021

Smittevernloven bør avvikles med umiddelbar virkning. Dette skulle være en kortvarig ordning, men har blitt misbrukt på det groveste og ført til utallige andre problemer som har en like stor viktighet i vårt samfunn som corona. Menneskerettigheter har blitt brutt gang på gang og sittende regjering har tydelig vist at demokratiet er dødt og vi nå lever i et diktatur.

Bare å prøve å forstå hvordan mine rettigheter som en fri kvinne har blitt tatt bort under nåværende regime er noe som nærmest er uvirkelig og noe jeg aldri hadde trodd våre politikere kunne vedkjenne seg. Denne midlertidige forskriftshjemmel har kun fokusert på ÉN side i samfunnet vårt og grovt neglisjert menneskerettighetene våre som å kunne få gjøre vårt arbeid, bevege oss fritt, puste fritt og klemme våre kjære. De har også skapt et så sterkt sosialt press på å overgi kroppen sin til medisinske eksperimenter at A og B lag - beskyttede og ubeskyttede - rene og urene har blitt en realitet.

Gratulerer, håper den sittende regjering er stolte og at barn og barnebarn stolt vil kunne takke dere for det begrensede livet dere legger til rette for dem dersom de tilfeldigvis skulle kjenne på at de ikke selv kan bestemme hva som blir sprøytet inn i deres friske kropper. Eller vent; dette er jo frivillig.... ihvertfall hvis du ikke har noe imot i å bli ekskludert fra livet som vi har blitt fratatt.

Gratulerer! Får håpe de som lever om 60 år når koronakommisjonens taushetsplikt opphører og folket får vite hva som ble gjort i denne tiden som trenger den slags taushetsplikt, har mulighet til gjenreise dette skakkjørte diktaturet.

Forskriftshjemmelen skulle være svært kortvarig, den har blitt misbrukt det siste halvannet år, den må UMIDDELBART slettes. Den har ingen plass i et såkalt demokrati og har vist seg å bli grovt utnyttet. Skam dere !