Høringssvar fra Rebecca Wolsdal

Dato: 11.09.2021

Ja, det vil alltid komme nye varianter av virus som vaksinene ikke hjelper for, dette har vært klart lenge før dette hysteriet oppsto. Akkurat nå kan vi begynne å se konsekvensene av de tiltakene som har vært, tap av livsverk, arbeid, økt selvmord, isolasjon, og generell uberettiget frykt og angst i befolkningen.

Å isolere syke er et kjent tiltak, men dette høringsforslaget vil føre til at enda flere FRISKE mennesker vil bli isolert. En større segregering av menneskene er IKKE løsningen. Dette vet vi nå. Mennesker /politikere/leger tar feil, og nå ser vi at vaksinen ikke er så bra for alle, som vi først trodde. Bivirkningene har bare så vidt begynt å vise seg, og langstidsffekten kan vi ikke ane. Uansett kan vi ikke basere lover og tiltak på frykt eller det som kan skje. Vi må stikke fingeren i jorda idag, og innrømme at vi har gjort feil, og ikke gjøre de samme feilene igjen. En tidligere hotellpiccolo som er yrkespolitiker har ikke kunnskap om helse nok til å bestemme/foreslå hva som er det beste for HELSEN til det norske folk. Nå må vi basere tiltak på det vi VET, ikke det vi tror.

Alle mennesker har rett til å bestemme over egen kropp, og har rett til fri ferdsel. Dette er menneskerettigheter. Politikere som fjerner denne menneskeretten kan bli dømt, og holdt ansvarlig. La oss få inn fornuften og ta overveide avgjørelser fremover.