Høringssvar fra Mette Eriksen

Dato: 11.09.2021

Jeg er IMOT forlengelse av denne forskriften!

Jeg opplever myndighetenes håndtering av c19 i Norge som preget av ensidighet, med brudd på flere paragrafer i grunnloven, påbud av restriksjoner som ikke er forholdsmessige, manglende åpenhet, overtramp av demokratiet og en manglende villighet til å lytte til flere fagfolks ytringer - for å nevne noen få momenter jeg IKKE er enige i!

Jeg kan henvise til flere internasjonale og nasjonale fagfolks utsagn, om at mange avgjørelser er uten medisinsk begrunnelse, som har hatt avgjørende negativ påvirkning på mine medborgere!

Jeg kan gi et lite uttdrag fra norske medier: Dagbladet 04.05.21: "Kommisjonens kritikk må få konsekvenser" Sitat:"Erna Solberg har nærmest motvillig gått med på at avgjørelsen om nedstengning av landet burde vært fattet i statsråd... Hun har ikke villet svare på Dagbladets spørsmål om hun visste at Grunnloven pålegger at slike avgjørelser skal tas i statsråd. En slik utgang på denne saken er rett og slett ikke akseptabel."

https://www.dagbladet.no/meninger/kommisjonens-kritikk-ma-fa-konsekvenser/73725112

I partiprogrammet 2021-2025 til Demokratene står det:

https://secureservercdn.net/160.153.137.40/ym4.01e.myftpupload.com/wp-content/uploads/2021/06/Parttiprogram2021.pdf

"1.14 Koronapandemien, I 2020 erklærte WHO en pandemi i forbindelse med spredning av et virus, kalt Sars-cov-2. Sykdommen som viruset frembrakte fikk navnet Covid-19. Alvorlige tiltak ble iverksatt for å hindre smitte. Både sosialt og økonomisk har disse tiltakene rammet Norge og resten av verden hardt. Mange tusen leger og helsearbeidere har gått ut og forsøkt å advare mot at tiltakene kanskje gjør mer skade enn viruset. Media har drevet en ensidig nyhetsformidling der ikke motstridende meninger, ytringer og spørsmål er blitt belyst, i forbindelse med pandemien. Demokratene mener at alle syn i en så alvorlig sak som denne må bli belyst. Media må slippe til også de meninger og tanker som ikke støtter myndighetenes syn på saken. Demokratene vil kreve offentliggjøring av Koronarapporten, og vil i tillegg kreve at det blir satt opp en uavhengig kommisjon, for å se på gyldigheten av å bruke PCR-testen for å erklære og opprettholde en pandemi. Dette fordi tiltakene har fått så store ringvirkninger for vår økonomi, sosiale omgang og psykiske helse. Demokratene vil kritisk gjennomgå alle lovforslag og innførte lover som følge av pandemien. Dette for å sikre at grunnloven og grunnleggende menneskerettigheter ikke unødig er brutt eller satt til side." Dette punktet støtter jeg og stiller meg bak.

Regjeringens mange grep under c19 viser en manglende evne til å lytte til folkets røst i en demokratisk sammenheng. Ikke minst i saken om c19pass med begrunnelse i gjenåpningens ulike trinn. Når et produsert serum med ukjente langtidseffekter, som kun er midlertidig godkjent for nødbruk, skal være et vesentlig punkt i planen - er det tydelig at regjeringen ikke har lyttet godt nok til fagflok innenfor feltet immunitet. Kroppens evne til å bekjempe virus med et godt rustet immunforsvar har kommet helt i skyggen. Istedet er tema om flokkimmunitet gjennom ny genterapi med død, blodpropp, hjertesykdommer som kjente bivirkniknger blitt foretrukket - uten at virknkingsfulle medisiner som c19 har blitt vurdert. Immumforsvaret er istand til å bekjempe virus og bakterier når det fungerer optimalt:

1. Quercetin

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-294/quercetin

Quercetin er et plantepigment som finnes i mange planter og matvarer, f.eks rødvin, løk, grønn te, epler, bær, Ginkgo biloba, johannesurt, amerikansk eldre og andre. Bokhvete har en stor mengde quercetin. Noen mennesker bruker quercetin som medisin.

Quercetin brukes mest for hjerte- og blodkarforhold og for å forhindre kreft. Det brukes også for leddgikt, blæreinfeksjoner og diabetes, men det er begrenset vitenskapelig bevis for å støtte disse bruksområdene. Quercetin har antioksidanter og antiinflammatoriske effekter som kan bidra til å redusere betennelse, drepe kreftceller, kontrollere blodsukkeret og forhindre hjertesykdom. Kan skaffes bl.a. her: https://sunkost.no/solaray-quercetin-90-tab

2. L-Glutation

En antioksidant som brukes av kroppen for reparasjon av vev, bygge immunforsvaret og hindre celleskader. Forbedrer insulinresistens og regulerer blodsukkernivået, reduserer betennelse og bidra til å beskytte mot inflammatoriske sykdommer. Spiller en avgjørende rolle i kroppens forsvar mot oksidativt stress. Kan skaffes bl.a. her: https://sunkost.no/solaray-l-glutation

https://no.luckyvitamin.com/blog/health-wellness/health-aids/5-glutathione-benefits/

3. C-vitamin

Du kan lese mer om her: https://sml.snl.no/vitaminer

Et vannløselig vitamin som har antioksidant-egenskaper og er blant annet viktig for bindevevet som holder kroppens vev og organer sammen, sårtilheling og kan brukes i forebygging av ulike kroniske sykdommer. Kan virke lakserende i større doser.

Kan bestilles her: https://www.bionutrics.fr/produits/vitamines-et-mineraux/c-1000-tr-detail

4. D-vitamin

Du kan lese mer om her: https://sml.snl.no/D-vitamin

Fettløslig vitamin som er viktig for kalsiumopptak og en sterk benbygning, for normal celledeling og et godt immunforsvar. Kan bestilles her: https://www.bionutrics.fr/produits/vitamines-et-mineraux/d-dyn-3000-detail

5. Magnesium

Du kan lese mer her: https://www.nettdoktor.no/ernaering/vitaminer/artikler/magnesium.php

En nødvendighet for at kroppens stoffskifte, muskler og hjerte skal fungere normalt. Kan virke lakserende, over 600-700 milligram daglig kan imidlertid diarè. Kan bestilles her: https://www.bionutrics.fr/produits/vitamines-et-mineraux/nutrimag-130-207-detail

6. Selen

Du kan lese mer her: https://www.nettdoktor.no/ernaering/vitaminer/artikler/selen.php

En kraftig antioksidant som er nødvendig for cellenes forsvar mot skade og beskytter cellemembranen, også mot tungmetaller. Kan bestilles her:

https://www.bionutrics.fr/produits/vitamines-et-mineraux/selenomethionine-detail

7. Sink

Du kan lese mer her: https://www.nettdoktor.no/ernaering/vitaminer/artikler/zink.php

Har en stabiliserende virkning på arveanlegg og cellemembraner som omgir alle cellene i kroppen, og har betydning for immunforsvaret.

Kan bestilles her: https://www.bionutrics.fr/produits/vitamines-et-mineraux/nutrizinc-detail

8. Omega 3-6-9

Kan skaffes her: https://solaray.no/collections/fettsyrer/products/ultra-omega-3-6-9

Finnes også i kaldpresset hempolje, som har høyt innhold av omega 3 og 6.

9. Legesvartkarve-olje/ Nigella Sativa

http://www.myrra-no.com/helsefordelene-ved-svart-karvefroolje/Bruksområder

Styrker immunforsvaret og hjelper mot autoimmune sykdommer og kan hjelpe mot hjertesykdommer, astma, redusere blodtrykket og bidra til vekttap. Hjelper mot magesmerter, kolikk og luftplager, kan redusere dårlig kolesterol, stimulere leveren og virke mot kramper. Legesvartkarve virker feberdempende, hjelper mot allergier, influensa, tørrhoste og hodepine.

Quercetin (Solaray) 2 stk (1000mg)

L-Glutation (Solaray) 2 stk (100 mg)

C-vitamin 10.000 milligram/mg (mellom 5.000 og 10.000 mg)

D-vitamin 400 mikrogram/µg

Magnesium 500 mikrogram/µg (mellom 500 og 1000 µg)

Selen 220 mikrogram/µg

Sink 50 milligram/mg

Omega 3-6-9 1-3 stk daglig (tas sammen med vitamin D)

Legesvartkarve-olje 1 dråpe om dagen i drikke/te/vann (Nigella Sativa)

Mer om immunforsvaret finner du her:

https://sml.snl.no/immunforsvar

https://sml.snl.no/immunsystemet

https://sunkost.no/behov/immunforsvar

Den 25.05.2021 gikk Den indiske advokatforeninga (The Indian Bar Association) ut med et søksmål av WHOs sjefforsker Dr. Soumya Swaminathan og beskyldte henne i en 71-punkts anmeldelse for å forårsake indiske statsborgeres død ved å villede dem om Ivermectin. Punkt 56 sier: “At din villedende tweet 10. mai 2021 mot bruk av Ivermectin hadde den effekten at staten Tamil Nadu trakk Ivermectin ut av protokollen 11. mai 2021, bare en dag etter at Tamil Nadu-regjeringa hadde anvist den for behandling av COVID-19 pasienter.”

https://steigan.no/2021/06/advokatforeninga-i-india-saksoker-whos-sjefsforsker-for-desinformasjon/

Lege Peter Dvergsdal sier dette i et intervju: "Jeg kan behandle Covid-19, nedstenging var unødvendig". Favipiravir har vært sentral når Dvergsdal fra sitt legekontor på Fornebu har behandlet 20 pasienter for Covid-19. "Alle ble friske, ingen fikk bivirkninger" sier han. Tidlig i pandemien informerte Dvergsdal om Favipiravir til norske helsetopper, og oppfordret til import, uten hell. https://hemali.no/siste/jeg-kan-behandle-covid-19-nedstenging-var-unodvendig/

Det FINNES gode og bivirkningsfrie medisiner MOT c19 - som ennå ikke er i bruk i Norge. Når dette blir allmenn kjent, vil både restiriksjoner, regjeringens håndtering og fortsatte uforholdsmessige påbud og innføring av c19-pass bli annerkjent ugyldige. Den midlertidige nødgodkjennelsen av genterapien, som går under navnet "vaksine" vil også bli trukket tilbake og stoppet.

Den 23. august 2021 sendte FDA et brev til Pfizer/BioNTech, som kan lastes ned her: https://www.fda.gov/media/151710/download

Her blir vaksineprodusenten pålagt å gjøre en rekke undersøkelser når det gjelder vaksinens sikkerhet. De blir pålagt å undersøke sikkerheten for barn innen 31. oktober 2024. FDA er klar over at vaksinen kan skape alvorlige hjerteproblemer og de pålegger derfor Pfizer/BioNTech å utrede dette. Fristen for endelig rapportering av disse studiene er satt til 31. oktober 2025. FDA vet altså at vaksinen kan føre til hjertefeil og ser dette som så alvorlig at Pfizer/BioNTech må gjøre studier i mer enn fire år før de kan konkludere! Faktisk er den aller siste fristen for disse studiene satt til 31. desember 2027. Hvordan kan noen som kaller seg ansvarlige myndigheter pålegge folk å ta en vaksine som sjøl godkjenningsmyndigheter som er utrolig vennligstilte overfor industrien ikke vil gi endelig stempel før om fem år?

Flere nasjonale og internasjonale fagpersoner har gått ut og åpent kritisert sitt eget og flere andre lands håndtering av c19, både med tanke på manglende villighet til å se på medisinske løsninger, stor hemmeligholdelse, uforholdsmessige restriksjoner og innføring av c19pass som en begrensning på bevegelsesfrihet.

Disse er blant annet:

Americas Frontline Doctors: https://americasfrontlinedoctors.org/

Front Line COVID-19 Critical Care Alliance: https://covid19criticalcare.com/about/

Dr. Sherry Tenpenny https://www.drtenpenny.com/

Dr. Peter A.McCullough, kardiolog: https://www.cardiometabolichealth.org/peter-mccullough.html

Påstanden om at det norske helsevesenet ikke tåler de volsomme mengdene av c19-pasienter som vil komme som følge av full åpning av landet, har vært ett av argumentene underveis i regjeringens håndtering av c19. På dette punktet må jeg sitere overlege Halvor Næss i Bergen:

"I Bergen hadde vi i 2000/2001 en langt verre viruskrise uten at noen reagerte. Vi vet mye mer om Covid-19 nå enn våren 2020. Det viktigste er at dødeligheten blant yngre er lav. Den er ca 1 av 1000 for smittede under 70 år (infection fatality rate). For unge er dødeligheten på linje med eller lavere enn for influensa" Videre forteller han: "Alle virusinfeksjoner sprer seg til flokkimmunitet er etablert. Nåværende bremse eller slå ned strategi kan bare utsette flokkimmuniteten. Dersom strategien er effektiv, kan det i teorien ta flere år og da må vi leve med usikkerhet når det gjelder nedstengninger, karantene eller reiserestriksjoner til utlandet med mindre strategien endres. Konsekvensene av en langvarig slå ned strategi for helse utenom Covid-19, forretningsvirksomhet, utdanning og livskvalitet, kan bli utålelig for befolkningen. Internasjonale eksperter anbefaler at Covid-19 får spre seg uhindret blant yngre mens gamle og sårbare beskyttes. På denne måten vil vi raskt oppnå flokkimmunitet med minimal dødelighet. Dette vil være den beste strategien for langsiktig beskyttelse av eldre og sårbare. Sverige har en slik strategi, men svenske myndigheter har innrømmet svikt i beskyttelse av de gamle og sårbare med relativt høy dødelighet til følge i vår. Influensaepidemien i Bergen i 2000/2001 varte bare tre uker og er for lengst glemt av de fleste. Den gikk over i historien uten ødeleggende langsiktige konsekvenser slik strategien mot Covid-19 allerede forårsaker. Spørsmålet er når myndighetene innser at Covid-19 epidemien ligner på influensaepidemier og bør håndteres deretter. For meg ser det ut til at journalister, politikere og mange leger mangler perspektiv når det gjelder å sette Covid-19 i en større sammenheng og ikke evner å gjøre fornuftige avveininger (trade offs) til beste for befolkningen. Det synes for meg å være et manglende perspektiv på tall hos politikere, journalister og andre når det gjelder Covid-19. Eller holdes viktig informasjon skjult for befolkningen?"

https://resett.no/2020/10/13/perspektiv-pa-covid-19-pa-tre-uker-ble-tusen-pasienter-innlagt-pa-sykehus-med-influensa-bare-i-bergen/?fbclid=IwAR1GpgC2S8K4RPgl3PLOnVrTpeh8Bkg0ifqzo5-8qG2zSUP1XF9f2Ak0wIs

Allerede den 11.11.2020 gikk overlegen ut og sa: "– En nedstenging har flere konsekvenser enn fordeler. Det er på høy tid at regjeringen letter på tiltakene, sier Næss. I sin kronikk kritiserer Næss myndighetenes håndtering av koronakrisen. – Jeg var ganske bekymret da jeg først hørte om viruset, men etter hvert som det kom tall og forskning på dødeligheten har denne frykten forsvunnet, sier Næss. Han ble derfor svært overrasket da regjeringen valgte å stenge ned landet 12. mars 2020 – De tallene vi har tilsier at denne sykdommen ikke er så mye farligere enn influensa. Etter min mening er det derfor ingen sammenheng mellom de stenge tiltakene og dødeligheten på denne sykdommen, sier Næss." https://www.tv2.no/a/11768958/

Det er nå flere stater i USA som ikke har brukt nedstenging eller maskepåbud, der smitten har falt og falt gjennom hele perioden. Texas og Florida er blant dem.

I tillegg gikk partiet Demokratene ut med en artikkel 21.09.2020: "Korona-krisen: Hva i alle dager driver vi med?!" Der tar de blant annet opp dette med manglende villighet til å benytte allerede godkjente medisiner uten nevneverdige bivirkninger, som har vist seg å være svært så efffektive mot c19. Det står: "Myndighetene har valgt å ikke tillate bruk av legemidler som veldig mange andre land bruker, både som forebyggende og for å lette sykdomsforløpet. Medisin må gis så tidlig som mulig ved symptomer, for å unngå sykehusopphold – og ikke sent når pasienter allerede er alvorlig syke. Risikogrupper kan også bruke medisin i mindre doser som forebyggende. Hvorfor har vi ikke en åpen diskusjon om hva som virker forebyggende og hva som er bra i forhold til behandling av sykdommen? Det var tidlig synlig at dette hovedsakelig rammet den eldre befolkningen. Det å miste de som er i slutten av livet, er for et land noe helt annet enn å miste unge mennesker."

https://demokratene.org/2020/09/21/korona-krisen-hva-i-alle-dager-driver-vi-med/

Den 28.04.2021 ble en appell og søksmålvarsel sendt til Bent Høie fra WFA v/ President Dolores Cahill med støtte av WDA, Viruswaarheid, Solutionsa Empowerment, Newearth og ITNJ. Dette fikk han en frist å svare på til 15.05.2021 i forhold til flere brudd på mange av grunnlovens paragrafer. Dokumentet kan leses i pdf her:

https://c19fakta.com/wp-content/uploads/2021/05/OFFICIAL_WFA_Appeal2-21-04-28.pdf

Flere artikler har blitt skrevet med kritikk mot myndighetenes håndtering av c19, noen av dem kan lese her: 19.04.2021 Aftenposten: "Hva koronakommisjonen ikke nevner"

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/M3ldn0/hva-koronakommisjonen-ikke-nevner?fbclid=IwAR2OeRBA2MTq8DDeBxg4skTLjqhgOgkr0dEtUUmjHolW8QB-Ylx_ts1y9UY

18.04.2021 Dagsavisen: "Grunnloven må etterleves" https://www.dagsavisen.no/debatt/kommentar/2021/04/18/grunnloven-ma-etterleves/?fbclid=IwAR0ZqHL890uv6lIfrgdH-THtxmIeezwrrXpcrsA5wAWqzvq0POSFTck7958

14.04.2021 Resett.no: "Koronakommisjonen mener nedstengingen av landet var grunnlovsstridig"

https://resett.no/2021/04/14/koronakommisjonen-mener-nedstengingen-av-landet-var-grunnlovsstridig/?swcfpc=1&fbclid=IwAR051T7FiZ9CYV1CIB_3jA-ug-rgZAvKXqofP902oyEM6440ojFwmK_AQg0

06.02.2021 Stavanger Aftenblad: "Covid-19 svekker demokratiforsvaret"

https://www.aftenbladet.no/meninger/kommentar/i/1Bj1eJ/covid-19-svekker-demokratiforsvaret?fbclid=IwAR2zVHF_wwkNLHqqncXtSSzztbApJDVMsbqOp4U_JSb07-mo3dXrHuXs6NA

04.10.2020 steigan.no: "Dr. Reiner Fuellmich: – Koronatiltakene er forbrytelser mot menneskeheten"

https://steigan.no/2020/10/dr-reiner-fuellmich-koronatiltakene-er-forbrytelser-mot-menneskeheten/?fbclid=IwAR2ykMvIiHw8AEsnL2FW9Cy7hXjDzDGCBQ2vcCRpkSsZ8bmptUsCzqPbnLQ

Flere appeller har blitt sendt til regjeringsmedlemmer og Stortingsmedlemmer uten hell. Som engasjert medborger krever jeg innsyn i all dokumentasjon som er lagt til grunn for regjeringens beslutninger og alle tiltakene som er gjennomført siden mars 2020. Så lenge regjerningen har hemmeligstemplet disse dokumentene i 60 år, kan jeg som medborger ikke ha tillitt til den eller regjeringen! Regjeringen har begått flere forbrytelser mot det norske folk under denne tiden. Regjeringens beslutninger har i tillegg forårsaket store ødeleggelser innen økonomi og helse, og fortsetter å gjøre dette ved å opprettholde smittevernforskriften. Dette må opphøre NÅ!

https://steigan.no/2021/09/regjeringa-vil-forlenge-forskrifter-om-karantenehotell-isolering-smittekarantene-og-koronasertifikat/

29.08.2021 steigan: "Advokat Reiner Fuellmich klargjør for internasjonal straffesak mot de ansvarlige for koronaskandalen"

https://steigan.no/2021/08/advokat-reiner-fuellmich-klargjor-for-internasjonal-straffesak-mot-de-ansvarlige-for-koronaskandalen/

Mvh Mette Eriksen, -engasjert medborger