Høringssvar fra Mette Albretsen

Dato: 10.09.2021

Nei til forlengelse av de nåværende strenge forskriftenede i smittevernsloven!!

Jeg vil minne om at vi IKKE er i en pandemi. Det døde under 500 personer av covid 19 i 2020, og 90 prosent av disse hadde underliggende kroniske sykdommer fra før. (FHI) Til sammenligning har det dødd ca 900 personer av influensa flere år på rad,og da snakker vi sykdom, ikke bare at noen har testet "positiv" på den upålitelige PRC testen.

SLUTT med all den testingen!! PCR testen er som vi alle vet upålitelig, og om noen tester " falsk positiv" så er det dermed ikke sagt at de er syke. Jo flere dere tester, jo flere blir "smittede", og det er HELT IRELLEVANT.

Slutt med karantene hotell!!! For det første er det ulovlig, og jeg kjenner selv personlig mennesker som opplevde det som de ble behandlet som kriminelle på flyplassen. De var ikke syke, ingen symtomer, de hadde vært og besøkt familien som de ikke hadde sett på lenge.

Tenker dere også på at noen har vært i begravelse i utlandet, og så kommer de hjem og og skal bli behandlet som kriminelle? Ført inn på et eget rom, de får ingen opplysninger, knapt toalettbesøk en gang, og venting i timesvis. (Skremmende lik gestapo behandling)

Slutt med ventekarantene!! Du kan ikke smitte andre med en sykdom du ikke har, enkelt og greit. Har man ikke symptomer er man ikke syk. Skjønner dere ikke hvordan dere ødelegger livene til folk, med å gripe inn i deres hverdag slik som dere gjør?

Slutt med å oppfordre med å holde avstand. Vi er mennesker, og vi trenger å samles, vi trenger å klemme hverandre innimellom. Og det er ikke opp til regjeringen å bestemme om friske mennesker skal gi hverandre en klem eller ikke. Er man syk så holder man avstand, enkelt og greit. Men ikke anbefal friske mennesker til å holde avstand. Vi vet tydligevis bedre enn dere hvordan man tar vare på hverandre.

Det burde ikke vært lov med koronasertifikat. Slutt med vaksinepropagandaen og testpåbudet. De såkalte "vaksinene" er hastegodkjent, og ingen sikkerhet mot covid 19 overhodet. Ingen kjenner til langtidsbivirkningene. Og når over 200 mennesker har dødd av vaksinene, er ikke det nok til å stanse vaksineringen umiddelbart så dere kan redde enda flere liv?

Gi oss våre liv tilbake igjen, slutt å ta slik kontroll over vår hverdag! Er det ikke Norge vi lever i? Jeg kjenner ikke igjen mitt eget lands regjerning. Trodde dette var et trygt land å leve i uten nazi kontroll, korrupsjon og sensur av sanne opplysninger. Trodde regjeringen brydde seg om folks helse, både fysisk og psykisk. Hvis dere forlenger forskriftene i smittevernsloven, så beviser det bare det motsatte, at makten deres er viktigere enn folks helse.

Så vis at dere bryr dere, og opphev foskriftene i smittevernsloven.